Jak se změnily hvězdy filmu Čas sluhů po 25 letech?

V sobotu na Prima love uvidíte film z konce osmdesátých let, který sklidil velký úspěch. Irena Pavlásková natočila snímek s mladými herci o proměně nesebevědomé ženy ve výstavní a manipulativní mrchu. V hlavních rolích Ivana Chýlková, Karel Roden a Jitka Asterová.

Nedostatek seběvědomí ovlivňuje celý náš život. Nízké sebevědomí má i vysokoškolačka Dana, kterou si zahrála vysoká a nohatá Ivana Chýlková. Studentka medicíny v jejím podání byla nezajímavá, stydlivá, zakomplexovaná a muži o ni nejevili zájem. Přesto se jí podařilo jednoho přemluvit, aby si ji vzal. Dokázala to za vydatného proudu slz i mnoha lstí a celá záležitost byla více než podivná, vždyť ženich dokonce chodil s její nejlepší kamarádkou. Ženicha si zahrál Karel Roden a jeho první přítelkyní byla mladičká Jitka Asterová.

Manželství, ke kterému Chýlková alias Dana zmanipulovala Karla Rodena, plánovala pouze jako formální s brzkým rozvodem. Nakonec se však ukázalo, že jejich soužití je pro Danu daleko zajímavější. Jejich partnerství se vyvinulo v pro mnohé jako zničující. Jen Dana z toho jako správná manipulátorka profitovala. Rozkvetla v něm totiž v oslnivou krasavici a naučila se obratně manipulovat lidmi ve svém okolí. Vlastní prospěch má u ní přednost přede vším a morálním zásadám se jen pohrdlivě usmívá...

Čas sluhů uvidíte na Prima love v sobotu ve 20:15!

Podobné články

Film plný budoucích filmových a hereckých legend

Psychologicko-společenské drama natočila v roce 1989 Irena Pavlásková jako autorský debut (námět, scénář, režie). Na svůj úspěch pak navázala filmem Čas dluhů, kde se objevila i Lucie Bílá. V neposlední řadě natočila Bestiář podle knižního námětu Báry Nesvadbové. Ivanu Chýlkovou hlavní role Dany proslavila a vynesla jí cenu za ženský herecký výkon na Dnech českého a slovenského filmu v Bratislavě. Za kamerou stál další debutant – F. A. Brabec.

Jak se změnily hlavní hvězdy po pětadvaceti letech?

Z nesebevědomé nohaté Ivany Chýlkové, která děkovala za každé dobré ráno, je teď krásná charismatická žena. Ivana kdysi vyměnila svého partnera Karla Rodena za současného Jana Krause. Hraje v divadle, ale nevyhýbá se ani televizním a filmovým projektům. Je matkou malého syna, který geny Jana Krause nezapře ani omylem, stejně jako po rodičích herecký talent. A takhle vypadala před pětadvaceti lety:

Foto archiv

Jitka Asterová si ve snímku Čas sluhů zahrála naivní a nesmírně hodnou přítelkyni Ivany Chýlkové, která ji velice obratně vyšachovala z jejího vztahu. Právě teď je Jitka Asterová po dlouhé době opravdu zamilovaná. Přítele tají, ale to, že se jí podařilo zhubnout o dvě konfekční velikosti, to dává ráda na odiv, protože Jitka patří do kategorie věčných dietářek. Živí se jako herečka, ale také moderuje lechtivý pořad o ženském světě a sexu na rádiu.

Jitka Asterová. Foto: archiv

Karel Roden je příkladem pořekadla, že muži zrají. V jeho případě do sex-appealu a charismatu, zatímco jako mladý princ okouzloval maximálně tak čtyřleté holčičky u pohádky, teď jeho jméno padne většinou jako první, pokud se jakékoliv ženy zeptáte na českého sexy herce. Karel Roden hraje nejen v českých filmech (v nejbližší době se objeví jako představitel fotografa Jana Saudka), ale miluje ho i Hollywood. Většinou hraje ukrajinské záporáky. Kromě toho se nedávno stal čerstvým otcem.

Karel Roden zraje. Foto: archiv

Podívejte se v sobotu na Prima love na Čas sluhů ve 20:15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.