Jak se proměňovaly Rizzoli a Isles během každé řady?

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně můžete vidět ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love. Podívejte se, jak vypadaly dámy z amerického krimi seriálu během každé řady.

K těm úspěšným jednoznačně patřil seriál Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně. V pohodě se držel šest let a v Americe letos scenáristé dopsali poslední díl finální, sedmé řady vskutku se ctí. Než si dáte další dobrodružství Maury a Jane, krátce si zavzpomnejte – s promo fotkami k některým řadám. Jak moc se dámy proměnily?

Pohoda s pouty a sklenkou

Jako by bylo chytání zločinců brnkačka. Přesně tak působí promo k první řadě, v níž se obě hrdinky poprvé setkaly a padly si do oka. A to řádně – Jane i Maura totiž mezi sebou mají tu správnou chemii a patří mezi oblíbené páry, kterým fanynky a fanoušci seriálu píší příběhy na tělo v rámci femslash povídek.

Dostalo se jim díků od fanoušků

S promo fotkou k druhé řadě se ostatně na oblíbené hrdinky vzpomínalo i na jednom z fanouškovských instagramových profilů seriálů. Palec nahoru za krásné šaty (a figuru) Angie Harmon, která hraje Jane Rizzoli.

Promo k druhé řadě; foto: archiv Prima

U čtvrté řady autoři vsadili na trochu černého humoru.

Promo ke čtvrté řadě; foto: archiv Prima

A takto to dámám slušelo na fotce k páté řadě.

Promo k páté řadě; foto: archiv Prima

Rudá, kam se podíváš

Ostatně na fotkách velice často dominovala červená barva – a nutno podotknout, že hlavní hrdinky si s ní celkem rozumněly. V barvách lásky i krve tak lákaly i na epizody šestky.

Vražda podivného milionáře

A co Mauru a Jane čeká v dalším dílu? Vyšetřování vraždy milionáře, který ke svým penězům možná přišel díky zločinu.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.