Celebrity

3. ledna 2015 22:00

Petra Kloidová

Jak a proč se slavná Hannah Montana proměnila ve skandální Miley Cyrus?

Nejskloňovanější jméno světového showbyznysu je za poslední dva roky naprosto jasné. Prima love uvede v pátek film Hannah Montana, který Miley zajistil slávu. Proč se z hodné holky stala rebelka, která ráda boří hranice přijatelného vkusu?

Po předávání hudebních amerických hudebních cen VMA v roce 2013, kde tato čerstvá dvaadvacítka v podstatě znásilnila šestatřicetiletého ženáče Robina Thicka, si na začátku listopadu v Amsterdamu během MTV cen zapálila jointa. Možná svoji show pochopila po americku, stejně jako si většina Američanů vybaví při slově Czech Republic "Prague", Amsterdam je jasná a v tomto případě legální volba. Její počin kazil jen jeden fakt. Většina televizních show, kde se Miley Cyrus v poslední době objevuje, končí skandálem. A pokud nemá náladu, jen na vás neobjektivně vyplázne jazyk. Co stojí za takovou proměnou z dětské hvězdy Hannah Montana na divokou Miley Cyrus?

Video VIP zprávy: Miley Cyrus je chronická skandalistka: v přímém přenosu si zapálila jointa! Foto: archiv

Miley Cyrus a její exsnoubenec

Potkali se během natáčení filmu Poslední píseň, kterou jste mohli vidět na Prima love. Rodilý Australan Liam Hemsworth, jenž má o něco slavnějšího bratra představujícího Thora, okouzlil nejdřív její maminku na castingu. Ta Miley neustále přesvědčovala, že Liam je pro roli nejlepší a rozhodně by si tohohle povedeného Australana neměla nechat ujít. Jelikož matky mají vždycky pravdu, ti dva se během dvou let zasnoubili. Totální zamilovanost Miley nedovolila pracovat. A tak při googlování jeho jména od roku 2009 do roku 2012 můžete najít jen paparazzi fotky.

Wrecking ball je na světě

Tato hollywoodská idylka moc dlouho nevydržela. Liam s nějvětší pravděpodobností spočinul nejen okem na úplně jiné krásce. O Miley kolovaly zvěsti, že si čím dál tím úspěšnějšího herce snaží udržet zuby nehty. A tak se pomalu z oplácané brunetky a dětské hvězdy z napletenými kadeřemi stávala vyhublá popová hvězda, která tři roky nevydala album. Miley trávila v pilates studiu všechen svůj čas a vyměnila tři velikosti. Podle jejího trenéra však díky zdravé životosprávě a pod dohledem profesionálů...

Zasnoubení v létě 2012 nejspíš mělo slepit problémy jejich vztahu. Nikoho nepřekvapilo, že za pár měsíců bylo nejen po zasnoubení, ale i po celém vztahu. Z americké dcery jednoho z nejslavnějších country zpěváků se stala punkerka vyžívající se v ujetých večírcích. Kalhoty s vysokým pasem, blond vlasy nakrátko a vyplazený jazyk, který dokazoval, že zpěvačka právě prožívá pubertu, kterou si během svých produktivních disneyovských let nemohla dovolit. Oslovila jednoho z nejlepších hudebních producentů na světě Williama Pharrela, který má na svědomí poslední hit Daft Punk, znovuzrození Justina Timberlaka nebo právě song Blurred Lines s Robinem Thickem.

Robert Thicke a Miley Cyrus při vystoupení během MTV Video Music Awards 2013. Foto: isifa.com

V rádiích se objevila její píseň Wrecking ball, která dávala Liamovi jasné sbohem: "All you ever did was wreck me." A v srpnu bylo její nejnovější album Bangerz na prvním místě amerických hudebních hitparád. Rozchod a urputná snaha sama sebe přesvědčit, že Miley už není ta hodná holčička, jí zatím vychází. Můžeme se bát jen toho, aby se neztratila. Sama v sobě.

V neděli ve 20.05 na Prima love uviídíte film Hannah Montana, který Miley Cyrus společně se stejnojmenným seriálem udělal hvězdu první velikosti.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.