Jak holky ke šťastné chudobě přišly, to uvidíte v neděli na Love

Celý život si žijete v luxusu díky svému zámožnému otci. Každé ráno točíte zlatými kohoutky, abyste si mohli dát sprchu. A najednou stojíte před vilou, které jste říkali domov, protože nemáte nic. Dvě hrdinky filmu Dámičky v sekáči se proberou do opravdového života. A bude to vtipná podívaná.

Na Prima love v neděli ve 20:15 uvidíte komedii Dámičky v sekáči. A o co jde? Slečny, kterým není cizí ironický humor, se dostanou kvůli smrti svého otce do úzkých. Pokud bychom měli být přesnější, do finančně úzkých.

Dvě sestry z bohaté rodiny, obě studentky vysoké školy, si žijí báječný život. Nora se zcela věnuje přípravě na svou kariéru, Mary trochu se studiem bojuje a věnuje se hlavně nakupování, kamarádkám a chlapcům. Sestrám už před lety zemřela matka při autonehodě a zůstaly samy s otcem. Jednoho dne, zrovna v den svých narozenin otec náhle umírá. Na pohřbu se objeví jejich bratr, o kterém až dosud neměly ani tušení. A při dědickém řízení vyjde najevo, že otec před smrtí přišel o všechny peníze...

Musí opustit dům a nastěhovat se do...

Jejich dům si nechá bratr s manželkou Olivií a sestry musejí z domu. Protože Olivia je tam nechce a hodlá dům přestavět a prodat. Nora a Mary odjedou z milovaného a bohatého Beverly Hills do chudého východního Los Angeles a začnou žít v domě své tety. Seznámí se s místními lidmi včetně Bruna, kterému se Mary očividně líbí, i když Mary se ho spíš bojí. Tento pokles úrovně nese špatně především Mary. Nora se rozhodne, že bude pracovat a Mary dokončí školu. Pak se Nora náhodou seznámí s Enrikem, Oliviiným bratrem, který je právník, a začne pro něj pracovat. Společně pomůžou partě mexických uklízeček, které byly neoprávněně propuštěny ze zaměstnání. Mary se seznámí i s vyučujícím Ricardem, který je bohatý, a rozhodne se, že se s ním zasnoubí, aby se mohla vrátit do Beverly Hills. Mezi Norou a Enrikem to jiskří, ale Nora o vztah nestojí, nechce být zklamaná a chce se soustředit jen na kariéru.

Sledujte romantickou komedii Dámičky v sekáči na Prima love ve 20:15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.