Jacob ze Stmívání vede na plné čáře. 10 věcí, které o něm nevíte!

Během Twilight ságy ho málokdy vidíte s tričkem. Urostlý Jacob se sice čas od času mění v chlupatého vlkodlaka, ale zbytek dne je z něj poměrně roztomilý kluk. Stejně jako jeho představitel se zasněnýma očima Taylor Lautner.

Edward se rozejde s Bellou, protože pochopí, že jejich vztah Bellu akorát může připravit o život. V tu chvíli na své místo nastupuje Jacob. Syn jednoho z místních indiánů, který měl pro Bellu vždycky místo ve svém srdci. Druhý díl ságy je hlavně o utrpení Belly, ale také o transformaci Jacoba. Nejedná se ani tak o proměnu z kluka v muže, ale z kluka na vlkodlaka.

Co to znamená? Nějaká Bridget Jonesová by se svým fňukáním, že má špatný vkus na muže, mohla jít bodnout. Upír vs. vlkodlak, to už je silná káva. Jacob se ve filmu zdá být velice zásadním konkurentem otřpytkovanému Edwardovi. Není se čemu divit, i jeho představitel Taylor Lautner od svých raných začátků poznával hlavně úspěch. Něco si o něm teď přečtěte:

Kořeny

Určitě jste si všimli jeho exotického vzhledu. I když má v kořenech německou, holandskou a francouzskou krev, nejvíc se na něm podepsali předkové amerických indiánů.

Tělo

Když mu bylo 6 let, začal se věnovat karate. Už v 8 letech reprezentoval svou zemi a vyhrál tři zlaté medaile. Karate studoval na Fabianově škole karate. Pak ho trénoval Mike Chat.

Oheň

Když mu byly čtyři roky, domov jeho rodičů lehl popelem. Naštěstí se nikomu nic nestalo.

Nejkrásnější úsměv

Na střední škole v Michiganu, kde se narodil, získal titul "nejhezčí úsměv". A my mu to věříme!

Selena Gomez

Taylora si pamatujete možná jako přítele slavné Tay Tay (Taylor Swift). Nicméně během natáčení Nového měsíce randil s čekankou Justina Bibera, Selenou Gomez. Oba dva totiž v tu dobu natáčeli film ve Vancouveru. Náhoda je... no nic.

Výška

Taylor není příliš vysoký, měří 174 centimetrů.

14 kilo svalů

Kvůli nutné filmové proměně Jacoba v Novém měsíci přibral necelých 14 kilogramů svalů. A je to vidět, jak můžete vidět.

Zásadně bez trička

Taylor si sám všiml, že Jacob v celé sáze chodí většinu času bez trička. A prý se to nestydí přiznat.

Zajímavé, my ženy jsme si toho vlastně nikdy nevšimly:

Plazi

I když je to kus chlapa, bojí se plazů a žraloků.

Alkohol

Trochu nuda je, že jako velký sportovec prostě nepije alkohol... Holky rohypnolky právě zaplakaly, ale nedá se nic dělat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.