Inspirujte se módou Super Drbny! Jak se obléká Blair?

Blair Waldorf, dívka pocházející z Upper East Side, která svým životem dává podněty k tomu, aby o ní Super drbna informovala všechny NewYorčany. Její život je jedno velké drama. A svou roli královny dramatu zúročila i v módě.

Prima love vysílá každou sobotu v 9:25 šestou a poslední řadu amerického seriálu Super drbna. Ten vám pokládá svět mrakodrapů, luxusních bytů a šatů v neposledmí řadě. V té první totiž stojí zhýralý svět zbohatlických rodin v Upper East Side. Jedna z hlavních postav Blair Waldorf je dcerou známé návrhářky a bohatého tatínka. Je umíněná a jak sama říká, vždycky dostane to, co chce. Jejím panem Božským je charismatický Chuck Bass, který má v sobě tolik démonů, že bychom je ani nespočítali.

Perly a Chanel, to je oč tu běží

Blair je stará manipulátorka, která dokáže spřádat plány na zničení Pentagonu. Věřte, že s jejím nasazením by se jí to povedlo. Svoje plány spřádá v těch nejelegantnějších outfitech světových znček. Už na první pohled je vidět, jaká značka ji ovlivňuje nejvíc. Je to nikdy nestárnoucí elegance šatů a kostýmků Chanel. Na Blair nikdy neuvidíte krátké minisukně, naopak. Škarohlídí by mohli namítnout, že se obléká jako stará mladá. Jenže kolová sukně do půli lýtek společně s jejím mladým věkem udává skvělý konstrast, který funguje.

Značka Chanel má jednu velkou výhodu, narozdíl od sexy Versace, které většinou nosí dobře vypadající třicetileté ženy (čti s vynikající postavou, které upnuté šaty s výstřihy rozhodně potřebují), je Chanel pro každý věk. Samozřejmě, není to streetstylová móda, ale čistá elegance zavánějící těmi skutečnými dámami ze dvacátých let. A přestože Blair Waldorf přemýšlí, jak zničit svět, dělá to s perlami a kostýmkem Chanel. Je bělostná pleť, hnědé vlasy a panenkovský výraz jsou společně s jejími šaty těmi největšími komplici.

Podívejte se na její nejlepší outfity, které v seriálu Super drbna uvidíte:

Sledujte seriál Super drbna každou sobotu v 9.35 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.