„Indián“ Honza ve slovenském Farmáři

Aktuální třetí série mimořádně úspěšné reality show TV JOJ Farmár hľadá ženu vtrhne na obrazovky Prima love již ve čtvrtek 17. 10. od 21.40 hod.

Divákům představí sedm hospodářů, kteří budou doslova bojovat o svou lásku. Svá srdce otevřou pro své nápadnice pracovitý Marián, zkušený Ján, srandista Slavomír, šikovný Rado, nesmělý Miroslav, starostlivý Janko a temperamentní Dušan.

Kromě těchto sedmi urostlých mužů bude o svou lásku netradičně usilovat také česká farmářka Jana ze Skaličky. Mezi jejími nápadníky nelze přehlédnout charismatického „Indiána“ Honzu, kterého naši diváci znají z druhé řady pořadu Farmář hledá ženu z Prima family. Zažijte spolu s farmáři a jejich ženami to, co jste na televizní obrazovce ještě nikdy neviděli!

JANA HRUBÁ (39)

Skalička (CZ)

Jana je rozvedená matka dvou dětí – dcera se už osamostatnila, čtrnáctiletý syn ještě žije s ní. Děti ji nabádali, aby se do pořadu přihlásila, protože nechtějí, aby byla sama. Její největší láskou jsou koně, kromě nich chová také kozy, prasata, slepice, husy a psy. Vášeň pro sbírání bylinek u ní přerostla do víkendových návštěv kurzu čínské medicíny. Vede bohatý a příjemný život, čím dál tím víc ale cítí, že jí chybí láska a někdo, s kým se dá při chladných večerech poslouchat bubnování deště.

Marián BOŠEĽA (29)

Valkovňa-Švabolka

Svobodný chlapec z Horehroní, vyučený stolař, umí svářet, kovat, péct, šít nebo také vařit. Je velmi pracovitý, obětavý, nejlépe se cítí v lese a když pracuje. Miluje svoje zvířata, a nejvíc koně. Je nejlepší kamarád dalšího farmáře – Jana, se kterým se vydali za prací do zahraničí. Před nedávnou dobou mu zemřela maminka a on se z toho velmi špatně dostává. Jediným sluncem v jeho staromládeneckém životě je desetiletá neteř Erika, kterou by chtěl adoptovat. Erika je dcera jeho sestry-dvojčete, která zanedbává její výchovu kvůli problémům s alkoholem. Potrpí si na svoje kořeny a v Horehroní žije spolu s otcem. Naposledy měl vztah před rokem a půl, ale slečna od něj odešla.

JÁN FODOR (59)

Málinec

Dvakrát rozvedený farmář má nejradši svoje koně. Žije ve vesnici Málinec a v nedaleké vsi rozbíhá vlastní velkou farmu, ke které se dostal někdy na začátku roku. Už teď tam chová desítky prasat, koní, slepic a dalších zvířat. Je podnikavý typ, do práce na farmě zapojil šest bezdomovců, kteří mu pomáhají výměnou za nocleh. Žena, která k němu přijde, bude mít co dělat, aby dala jeho staromládenecký dům do pořádku. Ján miluje hudbu, hraje na harmoniku a momentálně se snaží sám naučit na fujaru. Jeho dům je plný talismanů a suvenýrů různého původu.

SLAVOMÍR KOBYLIAK (31)

Hnúšťa

V minulosti se živil jako řidič kamionu a záchranky, dnes se snaží rozběhnout malou farmu a k tomu ještě kapelu. Je frontmanem pop-punkové skupiny Pohľad zblízka z Hnáště, která čeká na objevení. Má dvě děti. Je to takový farmář-srandista, je pro každou legraci a miluje zábavu.

RADO KRAHULEC (28)

Lehota nad Rimavicou

Rado je nejpracovitější chlapec v rámci Lehoty a možná i nedaleké Kokavice. Pracuje v automobilce, ale kromě toho neustále pomáhá, kde se dá – v lese nebo na rozličných farmách svých známých a svého kmotra, se kterým má velmi blízký vztah. Je kamarádský, ale rozhodně se nenechá tahat za nos. Jeho největší, ale zatím jedinou láskou je hudba. Když má čas, působí na akcích v okolí pod značkou DJ Radek. Ze všech farmářů má díky množství práce nejlepší postavu.

MIROSLAV BUDOVEC (33)

Čierny Balog

Mirko toho moc v životě nezažil, odmalička je zvyklý pomáhat na strýcově velké famě, kde vyrůstal. Přiznává, že nemá moc zkušeností se ženami, protože hledat si známost je podle něj časově náročné. Nemá rád volné dny a svátky, protože mu chybí práce na farmě. Ta ho baví, ale horší je, když přijde domů a nikdo tam na něj nečeká. Splín zahání pečením koláčů, medovníků a dortů. Jemný cukrář je abstinent, od ženy to však nevyžaduje. Líbí se mu normální obyčejné ženy.

JANKO BUČKO (28)

Sihla

Janko je starší bratr Tomáše, který se zúčastnil druhé řady slovenského farmáře. Na rozdíl od bratra je to rázný a rozhodný chlap, pro kterého je nejdůležitější zabezpečit rodinu. Z předcházejícího vztahu vyšel se dvěma dětmi a zlomeným srdcem. Hledá někoho, kdo bude schopný probudit v něm důvěru v opravdovou lásku. Má za sebou práce v zahraničí, stále však žije na farmě v Sihle. Miluje svá zvířata, vlastní velké stádo krav. Rád se baví, má rád humor a je také velmi pracovitý. Potrpí si na zevnějšek, nejcitlivější je na vlasy.

DUŠAN KOPAČKA (48)

Zlaté Moravce

Dušan je temperamentní a komunikativní zralý muž. Je osm let rozvedený a z manželství má tři dospělé syny. Zkušený farmář tvrdí, že v jeho věku je už těžší propadnout bláznivé lásce, ale věří, že v show najde dámu svého života. Je to obchodník tělem i duší, věnuje se obchodování s rozličnými věcmi. Kromě toho má ale také vlastní farmu, o kterou se vzorně stará. V minulosti vlastnil i bar, který však nedávno prodal. Obchodů měl také víc, aktuálně ale jen jeden, protože se rozhodl věnovat se víc farmaření. V minulosti byl fotbalovým rozhodčím a na střední škole aktivně zápasil. Dnes je ochotný se poprat jen za čest svojí rodiny, případně partnerky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.