Ideální dovolená našich hvězd III

Kde a s kým by najraději trávili dovolenou herci a moderátoři, které znáte z naší televize?

Prima LOVE pro vás připravila Léto ALL INCLUSIVE plné skvělých seriálů.

Co si pod pojmem dovolená all inclusive představují herci ze seriálu Aféry a pořadu Vrabci v hrsti Světlana Nálepková, Nela Boudová, Ivan Vyskočila a Marie Doležalová?

Světlana Nálepková

To je podle mne dovolená, kdy někam odjedete a nemáte žádné starosti. O vše je postaráno. Bohužel to stojí určitou oběť, protože podobné resorty jsou hodně přeplněné a dovolená tak není žádná velká romantika.

Nela Boudová

Musím přiznat, že vždy trochu něco jiného. Když byli kluci malý chtěla jsem takovou tu skutečnou, pro mě trochu hloupou all-inclusive. Nechtěla jsem se o nic starat, hlavně nevařit, mít animátory, kteří kluky na chvíli zabaví. Taky to byla dovolená, kdy jsem byla sama na chalupě a měla pocit all-inclusive. Teď je to dovolená plná zážitků, pohybu, poznání se svými nejbližšími.

Ivan Vyskočil

Dovolená all-inclusive, je tzv. se vším všudy. Jenže já bych si představoval, že by mě někdo přišel i zabalit vše, co mám mít sebou. To já totiž strašně nerad dělám. A pak mě vzal a odvezl na místo. Já příšerně nesnáším ono: "Tak už pojď, uletí nám to." A pak zase: " Jsme tu moc brzy, to jsme mohli ještě sedět doma, atd. atd" A jinak je mi celkem jedno kde to bude, jenom mě nikdy nelákaly polární kraje.

Marie Doležalová

Dalo by se říct, že jako malá jsem mívala "prázdniny all-inclusive". Naši mě vozili z místa na místa, všechno zařídili, tam mi neustále někdo vařil - babičky, kuchařky na táborech...o nic jsem se nemusela starat a všechno se mi splnilo...tak to bylo takový nejlepší all-inclusive...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.