Ideální dovolená našich hvězd II

Kde a s kým by najraději trávili dovolenou herci a moderátoři, které znáte z naší televize?

Prima LOVE pro vás připravila Léto ALL INCLUSIVE plné skvělých seriálů.

Co si pod pojmem dovolená all inclusive představují Petr Vondráček, Petra Špalková a Monika Zoubková?

Petr Vondráček

Tak samozřejmě mě jako první napadne nějaká exotická destinace s hejnem papoušků, sluhů a kulinářských specialit. Nicméně moje představa dokonalého odpočinku se vším všudy je mnohem krásnější: Být se všemi svými blízkými v klidu, pohodě a zdraví kdekoliv. A dobré víno na stole, abych to odlehčil.

Petra Špalková

All inclusive zahrnuje v mé představě luxusní hotel s neomezenou konzumací jídla a pití, kurzy jógy, jízdy na koni podél pláží a osobní masérku v ceně! (ale to chci asi moc, co:-))

Monika Zoubková

Nikdy jsem takovou dovolenou nepodstoupila, protože preferuji ubytování bez jakýchkoliv vymožeností, jako je jídlo po celý den, otevřený bar, klimatizovaný hotel a další libůstky. Většinou dojedeme na místo určení, půjčíme si auto a poznáváme končinu bez all inclusive :-) a na vlastní riziko.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.