I vy se můžete stát Sherlockem! Ve videohře

Jste velcí fandové Sherlocka Holmese? Přečetli jste z sherlockovské série od Arthura Conana Doyla všechno, co vám přišlo do ruky, viděli bezpočet televizních i seriálových adaptací a zašli si i na něco do divadla? Seriál o newyorském Sherlockovi můžete vidět na Prima love ve 20.15!

Než tedy vyrazíte s Sherlockem z Jak prosté za dalším kriminálním dobrodružstvím, nakoukněte do světa her. Slavný detektiv totiž nechybí ani tam!

Novinková záležitost

Nejaktuálnějším příspěvkem do série případů Sherlocka Holmese ve videoherním světě je Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (Sherlock Holmes: Zločiny a tresty).

Detektivní dobrodružství má vdechnout neotřelý náboj sherlockovské sérii a láká na prostředí viktoriánské Anglie – o hustou atmosféru zšeřelých uliček či typickou módu zjevně pro milovníky viktoriánských časů nebude nouze. Kvalitu šestice příběhů, pardon případů, k vyřešení, však už musí posoudit na podzim hráči sami.

Spiknutí i horor

Z her, které už vyšly, můžete prubnout například předchůdce novinkové hry Odkaz Sherlocka Holmese z roku 2012, kde na vás čeká případ začínající nevinnou krádeží náhrdelníku. Později se však Sherlock dostává na kloub významnému spiknutí.

A pozoruhodný je i „Sherlock“ z roku 2007 – hra Awakened v sobě totiž nese krom detektivního žánru i prvky hororu, takže si přijdou na své jak příznivci slavného detektiva, tak i milovníci děsuplných příběhů klasika hororového žánru H. P. Lovecrafta.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.