Hvězda seriálu Super drbna je těhotná!

Bohaté dětičky z Upper East Side pomalu ale jistě zrají do svých dospělých rolí. Hvězda Super drbny, Blake Lively, se na svém webovém portálu se čtenáři podělila o radostnou novinu. Se svým manželem Ryanem Reynoldsem čeká děťátko.

Seriál Super drbna jste mohli sledovat každý víkend ráno na Prima love. Blake Lively hrála jednu z hlavních postav newyorské mládeže z bohatých rodin. Seriálová Serena van der Woodsen je se svým manželem, americkým hercem Ryanem Reynoldsem pár let, nicméně o tom, že chtějí děti, měli prý jasno už na začátku vztahu.

Oba dva pocházejí z velkých rodin, Blake má čtyři sourozence a její manžel tři. A tak je více než jasné, že se na svého prvního potomka velice těší. Velká rodina je cílem Blake už odmalička.

Jiskra mezi Ryanem Reynoldsem a Blake Lively přeskočila během natáčení filmu Green Lantern. Foto: Business Factory

Ryan Reynolds byl tři roky manželem další krásné herečky Scarlett Johansson, která shodou okolností právě nedávno porodila svého prvního potomka francouzskému novinářovi. Blake zase tři roky randila během natáčení Super drbny se svým bývalým hereckým kolegou, jenž představoval v seriálu Super drbna Dana Humpreyho (Penn Badgley). S ním měla komplikovaný vztah i ve scénáři jednoho z nejúspěšnějších seriálů pro teenagery a rozešla se s ním shodou náhod ve chvíli, kdy se rozešli i jako seriálové postavy.

Blake má svůj vlastní webový projekt

Americká herečka fotografii, kde ukazuje svoje těhotenské bříško, nahrála na svém webovém projektu jménem Preserve. Blog založila teprve před pár měsíci a píše hlavně o životním stylu. Není žádným tajemstvím, že Blake miluje pečení, a to hlavně sladkého, takže kromě návodů, jak si vylepšit vlastní byt, zde najdete i několik receptů na pečení a vaření.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.