Hvězda Rizzoli and Isles má párty podzim! Pařila i s hvězdou Chirurgů.

Po parádních prázdninách v Evropě skočila představitelka Maury Isles Sasha Alexander rovnýma nohama zpátky do “běžného” života, extra šok z pracovního kolotoče jí však patrně nečekal. Září jí totiž zpestřilo minimálně několik společenských událostí, na kterých jí to moc slušelo.

Další díl seriálu Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima Love.

Kráska v modré

Na Entertainment Weekly Emmy party tak například představitelka brilantní patoložky vyrazila v šik modrých šatech, v nichž ukázala parádní figuru!

A to, že se nebojí ani světlých odstínů a sedne jí třeba i taková růžová - a volánky k tomu - potvrdila na Showtime Emmy Eve party. Tady se navíc vyfotila i se známými z branže. Konkrétně například s britskou herečkou a zpěvačkou Emmy Rosum, kterou si můžete pamatovat z filmů Fantom opery, Den poté nebo Tajemná řeka a hraje také v seriálu Shameless.

Vyfotila se i s Laurou Carmichael, alias někdejší Lady Edith v seriálovém hitu Panství Downton a také Jessicou Capshaw, kterou můžete vídat každou neděli na Prima Love jako doktorku Arizonu Robbins v seriálu Chirurgové!

Další díl seriálu Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima Love.

Uložit

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.