Hvězda Nové holky se setkala s nejmladší nositelkou Nobelovy ceny za mír!

Nejlepší kámoška Jess Christopher Day, modelka, nadšená tanečnice a hlavně největší láska ujetého Smidta. To je tmavooká kráska ze seriálu Nová holka, Cece Parekh. Seriálovou modelku hraje Hannah Simone, která po volnných večerech pracuje i pro OSN. Co o ní nevíte?

Cece je už od malička nejlepší kamarádkou Jess, hlavní postavy seriálu. Živí se jako modelka, i když se pomalu ale jistě blíží její modelingový důchod. Podivný, i když zásadní vztah se Schmidtem, spolubydlícím Jess, zacloumá s jejím životem. Mrkněte na pár perliček o sympatické kočce, Hannah Simone, která 3. srpna oslavila pětatřicetiny.

Velká cestovatelka

Hannah se narodila v Londýně anglickým rodičům, už během dětství a dospívání si však vyzkoušela žít v hned několika různých zemích. Bydlela třeba na Kypru, Novém Dillí a nakonec zakotvila ve Vancouveru. Co se rodinných kořenů týče, po tátovi má indické (které rozhodně nezapře a možná proto hraje Indku), po mámě německé, italské a kyperské předky.

foto: FOX

Pilná studentka a práce v OSN

Co má Hannah společného se seriálovou Cece? Kariéru v modelingu! Hannah k modelingu přičichla jako teenagerka, nezanedbávala však ani vzdělávání. Má bakaláře z mezinárodních vztahů a politických věd z University of British Columbia. Obor jen „pro titul“ nemá – pracovala například pro OSN. Hannah se setkala i s nejmladší nositelkou Nobelovy ceny za mír Malálou Júsufzaj, kterou velmi obdivuje. V roce 2009 vystoupila Malála v BBC, kde popsala, jaký je život pod nadvládou Tálibánu. 9. října 2012 přežila útok tálibánského ozbrojence, který ji postřelil do hlavy a do krku, když se autobusem vracela ze školy. Šest dní po hospitalizaci v Pákistánu byla převezena do nemocnice v britském Birminghamu. Po útoku vznikla na její podporu petice, díky které se stala nejmladším člověkem nominovaným na Nobelovu cenu míru v historii. Malála Júsufzaj se věnuje hlavně vzdělávání mladých dívek.

Spravuje si Facebook

A jak už obrázek napovídá, Hannah patří k těm celebritám, které si samy spravují profily na Facebooku, Instagramu i Twitteru. A je poměrně aktivní ve sdílení! Za to ji musíme dát palec nahoru.

Anděl v džínách

Loni si Hannah střihla „roli“ ve videoklipu k písni Angel in Blue Jeans od kapely Train. Koukejte! Společnost jí dělal (nejen) filmový drsňák Danny Trejo!

Velká vášeň

Hannah není typ, který by trávil po obchodech s nákupy příliš mnoho času, jestli jí ovšem něco opravdu lahodí, tak je to nákup kvalitní kávy, pro kterou má opravdovou slabost. Takže pokud byste ji náhodou potkali, zkuste ji na jedno pozvat? Uděláte jí radost.

Další díl seriálu Nová holka už ve středu ve 12.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.