Hlavní hvězda Zločinů ze sousedství prožívá pracovní Vánoce ve Vancouveru

Herci a herečky si nikdy nevybírají, kdy přichází jejich práce, práce si totiž vybírá je. A tak se často stane, že v létě natáčejí třeskutou zimu, v zimě lepkavé léto. Jennifer Finnigan, představitelka pátečního seriálu Zločiny ze sousedství, si momentálně užívá natáčení v zasněženém Vancouveru.

Sedmatřicetiletou krásku a hvězdu krimisérie Zločiny ze sousedství už sledujeme nějaký ten pátek, abychom věděli, že Jennifer si umí užívat života. Ačkoliv to není hvězda komerčních trháků a její práce spočívá hlavně v televizním byznysu, blond herečka ráda cestuje se svým manželem nejen za teplem, ale ráda si užívá i různých párty. Proč by také ne, žije svobodným životem, protože nemá děti!

Pracovní Vacnouver bez manžela? Nikdy...

K herecké profesi zákonitě patří cestování a odloučení od životních partnerů na několik týdnů, v horším případě i měsíců, o tom by vám herecké hvězdy první velikosti mohly vyprávět. Takové odloučení se nevyhnulo ani Jennifer Finnigan, která celoročně žije v Los Angeles. Momentálně si kvůli své práci užívá zasněženého Vancouveru v Kanadě, což je od zapařeného L.A. dost velká změna, a herečka pohádkové počasí chvílí i na Instagramu.

Navíc, odloučení od manžela, kterého si vzala jako velká milovnice tepla v řeckých Mykénách před deseti lety, prožívá naprosto v klidu. On totiž jezdí za ní. Má to zkrátka perfektně zařízené.

Podívejte se do fotogalerie nádherných momentek z Kanady, které zachytila Jennifer během natáčení jejího nového filmu (a zatím neprozradila, jak se přesně nový snímek jmenuje).

A jaký případ uvidíte v pátečních Zločinech ze sousedství?

Prokurátory čeká v pátek večer pořádně ožehavý a náročný případ, s kterým se budou muset vypořádat. James Miller je zatčen při nepovedené loupeži. Zjistí se, že před rokem utekl z vězení, ubodal dozorce a jako rukojmí zajal jednu ženu, kterou držel celý rok ve svém domě...

Sledujte Zločiny ze sousedství každý pátek ve 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.