Hlasujte o nejvíc sexy parťáka slavného Rexe!

Komisař Rex – seriál, s kterým vyrostli mnozí z generace dnešních 25+. Legendární německo-rakouský seriál běží na televizních obrazovkách řadu let a vedle fajnových a chytrých psů a kriminálních případů láká i na sympatické policisty. Mrkněte na tři nejslavnější (lidské) fešáky seriálu.

Další díl kriminálky Komisař Rex uvidíte ve čtvrtek ve 14.20 na Prima love.

Tobias Moretti

Charismatický Richard Moser je asi nejslavnější rolí Tobiase Morettiho. V současnosti pětapadesátiletý Rakušan původně plánoval dráhu muzikanta, nakonec však vyplul do hereckých vod. V seriálu strávil čtyři sezony a nakonec byl, v podstatě na vlastní žádost, zavražděn. Důvod? Chtěl se věnovat jiným projektům a také trávit víc času s rodinou. Má tři děti a jeho velký koníček je farmaření.

Gedeon Burkhard

Morettiho nástupcem byl německý herec Gedeon Burkhard. Uhrančivý fešák hrál vyšetřovatele Alexe Brandtnera v seriálu mezi lety 1998 až 2001, ovšem vidět jste ho v něm mohli už dříve – jako zločince v epizodě z roku 1994 nazvané Amok. Vedle Rexe Burkharda nejvíc proslavila asi role v Tarantinových Hanebných panchartech z roku 2009 a německém slavném seriálu Kobra 11 (kterou dostal pár let po účinkování v Komisaři Rexovi).

Mimochodem, Burkhard byl ze zhruba 40 uchazečů o roli detektiva v Komisaři Rexovi údajně vybrán celkem snadno – pes alias Rex k němu prý sám přišel a rychle si padli do oka.

Alexander Pschill

Rodilý Vídeňák je z trojice seriálových detektivů nejmladší, a to i služebně. Narodil se v roce 1970 (Burkhard je ročník 1969 a Moretti ještě o deset let starší) a herecké vzdělání získával v Seattlu i Washingtonu. Ani on neměl se seriálem první kontakt až v případě hlavní, resp. jedné z dvou hlavních rolí, neboť v seriálu má kolegyni policistku (s níž ho pojí více než kolegiální vztah). Pschill se v Komisaři Rexovi objevil už v 2. sérii seriálu jako automechanik.

Hlasujte, který komisař se vám líbí nejvíc:

Alexandera alias Marka Hoffmanna s kolegyní Niki Herzog uvidíte právě ve čtvrtek odpoledne na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.