Hlaste se do červnové proměny s OnaDnes.cz

Pokud toužíte po změně vzhledu ještě před sezonou prázdnin a dovolených, OnaDnes.cz má pro vás další z oblíbených proměn čtenářek. K létu patří výrazná ženskost a elegantní smyslnost, což je také tématem naší červnové proměny.

Poslední proměnu před prázdninami vyhlásila OnaDnes.cz ve velmi ženském duchu. Hledají ženu, která se nebojí výrazných změn a svěří se do rukou předních českých odborníků na krásu, kteří ji promění v letní divu.

Jak se hlásit?

Pošlete e-mail se svými DVĚMA AKTUÁLNÍMI FOTOGRAFIEMI (portrét a celková postava, nejlépe v plavkách) na adresu ona@idnes.cz. Snímky musí být ve formátu .jpg s minimální šířkou 640 px.

Ve vyhlášeném salonu Bomton Loft na pražské Brumlovce vám vytvoří dokonalý účes, poradí i s jeho následnou údržbou, profesionální vizážista vytvoří skvělý letní make-up a dostanete možnost vyzkoušet si krásné oblečení na pláž i do města.

Jedna vybraná čtenářka si užije den plný hýčkání a zkrášlování. Celkovou proměnu opět zaznamená náš fotograf i kamera.

Do přihlášky nezapomeňte napsat svůj věk, velikost oblečení, odkud jste a proč bychom měli vybrat právě vás. Do předmětu e-mailu uvádějte "Červnová proměna".

Hlásit se můžete do pátku 1. června 2012 včetně. Více se dozvíte na www.onadnes.cz

Autor: Cindy Kerberová

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.