HIMYM: Hrdinové během 10 let. Kde jsou teď?

10 let života – právě tolik strávila ústřední pětice hrdinů natáčením tohoto populárního seriálu. Jakou proměnou prošel během práce na kultovním dílku jejich život? Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete denně vídat na Prima Love ve 13.55, 14.55, 18.45, 19.45.

Cesta vzhůru

Pro většinu herců byl HIMYM naprosto zásadní – tři z pěti hrdinů se jím totiž proslavili. A to konkrétně Cobie Smulders alias Robin, Jason Segel jako Marshall a také Josh Radnor neboli neustále hledající milovník a romantik Ted. Zkušenosti s úspěchem dětské hvězdy měl už Neil Patrick Harris.

Nicméně sukničkář Barney je zřejmě nejkultovnější figurou jeho kariéry, kterou (zatím) ničím nepřekonal a jen tak zřejmě asi, ve vší slušnosti, nepřekoná. Nu a v krasojízdě v podstatě pokračovala akorát zrzka Alyson Hannigan, která už v počátcích této sympatické záležitosti měla na kontě dvě pořádně slavné role. A to zbožňovanou Willow z Buffy:Přemožitelky upírů a praštěnou studentku hudby Michelle, která (nejen) svedla hlavního hrdinu teeenagerské komedie Prci, Prci, Prcičky.

Brána k filmu

Dveře k filmovému průmyslu se nejvíc otevřely především Jasonu Segelovi – toho jste už během natáčení seriálu mohli vidět třeba v komediích Kopačky, Zbouchnutá nebo Kamarád taky rád či Sex tape s Cameron Diaz. Po boku Jamese Franca si střihl roli i v bláznivé záležitosti Apokalypsa v Hollywoodu. Nejvýraznějším filmovým zářezem Neila Patricka Harrise je pak patrně tragická role v dramatu Davida Finchera Zmizelá.

Avangers s Cobie

S Hollywoodem si potykala i Cobie Smulders jako agentka Maria Hill v několika marvelovských komiksových adaptacích (Avengers, Avengers: Age of Ultron, Kapitán Amerika: Návrat prvního Avengera), avšak je otázkou, kdy a v jakém rozsahu se její postava opět objeví. Vedle Vince Vaughna se objevila i v komedii Pozdravy ze spermabanky. Nejblíž by pak měla s Tomem Cruisem vtrhnout do kin v thrilleru Jack Reacher: Never Go Back.

Těžké období během seriálu

Právě Cobie prošla během natáčení i pořádně těžkými momenty, kdy jí šlo doslova o život. Teprve loni totiž začala v médiích hovořit o tom, že při natáčení bojovala s rakovinou vaječníků. Naštěstí se uzdravila a od té doby se angažuje i v osvětových kampaních zaměřených na prevenci zákeřné nemoci.

Děti kam se podíváš?

Ale teď něco veselejšího. Více jak polovina seriálového osazenstva si totiž během natáčení pořídila i potomky! Zmíněná Cobie dokonce při práci na Jak jsem poznal vaši matku potkala i svého budoucího manžela. A, i přes těžkosti které prodělala, s ním má dvě děti – dcerky.

Neil Patrick Harris, foto: Instagram.com

Dvě holčičky (taktéž postupně) porodila také Alyson Hannigan, Neil Patrick Harris si pak se svým manželem Davidem Burtkou pořídil rovnou dvojčata (chlapce a holčičku), která jim odnosila náhradní matka. A zatímco Cobie si své soukromí přísně chrání, dosud není například známé ani jméno jejího druhého dítěte, a Alyson umístí na Instagram fotku čas od času, Neilovu rodinu znají jeho fanoušci velice dobře. Neb s Instagramem je populární herec prostě kámoš jak hrom.

Jak jsem poznal vaši matku uvidíte každý den ve 13.55, 14.55, 18.45, 19.45.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.