Herečka z Rizzoli & Isles se na Instagramu pořádně roztančila!

Příliš vážně se zřejmě opravdu nebere představitelka detektivky Jane Rizzoli Angie Harmon. Čtyřiačtyřicetiletá herečka a máma tří holek s oblibou zveřejňuje nejen milé, ale i vtipné fotky ze svého soukromí. A nedávno přidala další nálož.

Co je to za tanečnici?

Angie opět sáhla hluboko do rodinného archivu a zavzpomínala si na své baletní (k)roky. Ačkoliv to nezapomněla okomentovat se špetkou ironie sobě vlastní, fotka je to prostě rozkošná.Možná pro porovnání si Angie vystřihla taneční kreaci i jako dospělá, byť si vybrala poněkud netradičního partnera. Fotografii můžete vidět nahoře v článku.

Kromě smyslu pro humor nicméně stojí za pozornost i bezva outfity, v kterých se za dobrodružstvím vydala. Jak černá, tak tyrkysová Angie prostě sluší.

Vražda v knihovně

Zatímco Angie si potykala s dinosaurem, její Jane si ve čtvrtek večer udělá výlet do knihovny… Někdo totiž zavraždil knihovníka, který měl u sebe knihu, po níž se kdosi velice sháněl. Byla tak cenná nebo tak nebezpečná?

Uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.