Fotogalerie z barevné Kuby: Herečka ze Zločinů ze sousedství tam strávila Vánoce

Trávit Vánoce doma už je poněkud přežitkem, a tak se spousta z nás vydává během svátků do exotiky. Výjimkou není ani herečka Jennifer Finnigan, tu můžete sledovat každý pátek na Primě LOVE v krimi Zločiny ze sousedství. Jennifer se vydala s manželem do barevné Kuby a fotila jako divá.

Zločiny ze sousedství jste mohli sledovat minulý rok 2016 a v roce 2017 tomu nebude jinak. Americký krimiseriál vyprávějící o prokurátorech a jejich zapeklitých kriminálních případech si našel své místo na Primě LOVE každý pátek ve 20.15. Co uvidíte tentokrát?

Prokurátoři mají před s sebou další oříšek. Obětí je žena. Kathrin je v den své svatby znásilněna a uškrcena. Její nastávající tvrdí, že je jejím prvním mužem, ale brzy se zjistí, že Kathrin už jednou vdaná byla a nebylo to zrovna příkladné manželství...

Vánoce na Kubě

Jennifer Finnigan, představitelka hlavní postavy seriálu Zločiny ze sousedství, moc ráda cestuje a její rozmanitá práce jí to dovoluje. Zatímco první zimní dny trávila v dokonale zasněženém Vancouveru, ale i na pobřeží Kanady, Vánoce si opepřila s manželem o něco více. Odjeli totiž na stále populárnější Kubu, která je za poslední rok 2016 přístupnější než kdy jindy. Kromě lehkého uvolnění režimu a smrti Fidela Castra k otevření Kuby před světem pomáhají i výrazně levné letenky, které můžete sehnat klidně už za dvanáct tisíc korun.

Jennifer Finnigan neváhala a fotila, co to šlo. Kuba má totiž neuvěřitelnou výhodu. Její barevný kolorit je zcela fascinující.

Podívejte se do fotogalerie:

Zločiny ze sousedství najdete každý pátek ve 20.15 na vašich obrazovkách na kanálu Prima LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.