Fešák a Ken z Bez Kalhot pracuje Ve službách FBI

Charismatický podvodník Neal Caffrey, agent FBI Peter Burke, který ho kdysi dopadl a měl by zas, a do toho lupič zvaný Holanďan, který nadělá pořádnou paseku… Tak začíná seriál Ve službách FBI. Hlavní roli Caffreyho ztvárnil vynikající Matt Bomer.

Mýdlová opera i motorová pila

Co se počátků kariéry tohoto aktuálně osmatřicetiletého Texasana týče, tak ty jsou spojeny s “nekonečnými” televizními seriály U nás ve Springfieldu a All My Children a taktéž poněkud slaboduchou záležitostí North Shore.

Po roce 2005 se však začalo blýskat na lepší časy. Tehdy totiž s Jodie Fosterovou nstoupil do Tajemného letu, o rok později pak (marně) prchal před psychopatem s motorovkou v hororové klasice Texaský masakr motorovou pilou: Počátek. To už jeho kariéra nabrala slušný spád – třeba díky seriálu Chuck, kde jste ho mohli vídat jako Bryce Larkina, či dramatu Traveler. Odkud byl už jen krůček k Ve službách FBI….

Drahý seriál

A to znamenalo vskutku trefu do černého! Bomer je totiž jako talentovaný padělatel tuze okouzlující a diváci to už od počátku oceňovali – seriál měl velice slušnou sledovanost. Fanoušci se nakonec dočkali šesti, byť různě dlouhých sérií, a Mattova kariéra už jela jak po másle! Nu považte… (oba díly) sexy komedie Bez kalhot, sci-fi film Vyměřený čas, romantika Zimní příběh či komedie s Russellem Crowem a Ryanem Goslingem Správní chlapi. Letos pak Matta uvidíte v remaku Sedmi statečných!

Sexy táta

Ačkoliv je Matt Ve službách FBI pořádný lamač dívčích srdcí, ve skutečnosti je už několik let tatík od rodiny. S partnerem, publicistou Simonem Hallem, vychovávají tři děti. Mimochodem, v roce 2011 se Matt stal podle BuddyTV nejvíc sexy mužem roku. A sympatické je i to, že umí slušně zpívat, což ukázal třeba v Glee, kde si střihl menší roli.

Ve službách FBI už ve středu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.