Fanoušci se ptali představitele Castla na zabití. Dal jim jasné odpovědi

Jsou seriály, které jsou utnuty v plné síle, ty, které frčí pár sezon a tvůrci je ukončí důstojně, a pak ty, které existují dlouhé roky a nakonec pomalu umírají, až vyhasnou docela… Jedna z nejslavnějších rolí kariéry představitele Richarda Castla Nathana Filliona byl ten první případ.

Tohle není dobrý nápad

Nicméně pěkně popořádku. Sci-fi western Josse Whedona (Buffy: Přemožitelka upírů, Avengers, Dollhouse) dal Nathanu Fillionovi první hlavní roli a on v ní zazářil – jako kapitán Mal se stal sexy a zábavnou figurou, fanoušky dodnes zbožňovanou. Sám seriál pak získal kultovní status, ač ho televize po první řadě zařízla a příznivci pak dostali jen “bolestné” v podobě poněkud rozporuplně hodnoceného televizního filmu Serenity.

Ani ten ale zájem a nostalgii fanoušků nezchladil a herecké osazenstvo otlučené vesmírné lodi Serenity tak stále putuje po různých conech. Na jednom z nich, konkrétně Long Beach Comic Con, v rámci panelu věnovanému právě tomuto seriálu se fandové ptali přítomných hvězd, zda by si zahrály v případně resuscitovaném Firefly. A zatímco někteří kývli, Nathan má jiný názor.

Miluju to, ale co s tím?

Nathan Hollywood Reporter řekl, miluje každou minutu toho seriálu. Ale také neví, kam by v případě, že by se například Netflix Firefly obnovil, s celým příběhem pokračoval. Ostatně občas se hovoří o tom, že jedním z důvodů, proč je dodnes Firefly tak populární, je to, že si po celou svou krátkou existenci drželo velice vysokou kvalitu a nepotkal ho osud výše zmíněných projektů, které měly “lepší a horší série” nebo skončily dočista nedůstojně.

Kvalitu preferuje i u Castla

Ostatně kdysi se v podobném duchu Nathan Fillion vyjádřil o Castlovi na zabití – prohlásil tehdy v podstatě, že preferuje to, aby seriál skončil v dobré kvalitě, ne jako natahovaný brak. A podobně se vyjádřila i jeho kolegyně Stana Katic alias Kate Beckett, když se spekulovalo, zda podepíše smlouvu i pro osmou, a nakonec finální, seriálovou řadu.

Castle pátrá ve své paměti

V úterním díle se nicméně Castle vrátit zpátky pokusí. Stále totiž nemá jasno v tom, proč na začátku této řady zmizel. Zjistí s pomocí svých kolegů a Kate konečně pravdu?

Uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love v dalším díle seriálu Castle na zabití.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.