Exmanželka, která se mstí na dítěti. To je sobotní Zločin za bílého dne

V sobotu uvidíte další příběh ze života, které můžete sledovat na Prima LOVE každou sobotu. Začínáme ve 20.15 s americkým thrillerem Zločin za bílého dne.

Jackie Fletcherová je realitní makléřkou, má dvě děti – šestnáctiletou Isabel a se svým novým manželem Mattem tříletého Tommyho. Všichni čtyři žijí v jedné domácnosti, rodina je šťastná, akorát Isabel nemusí svého bratra Tommyho. Když si Isabel najde kluka Jeremyho, je opravdu šťastná. Její postoj k rodině se zlepší a začne brát malého Tommyho na dětské hřiště, kde si užijí spoustu legrace. Jednoho dne se však Tommy ztratí. Rodiče si myslí, že se mu nevěnovala, ale ona ho jen na chvilku spustila z očí, když vytahovala oběd z tašky.

Unesené dítě

Celá rodina i policie po něm pátrají. Isabel hledá Tommyho se svými kamarády přes sociální sítě. Vypátrají všechny, kdo byli na hřišti díky GPS fotek a příspěvků. Rodina sdílí fotografie Tommyho přes Twitter, kde lidé komentují jejich příspěvky. V poštovní schránce dostanou Tommyho opičku a na obálce je nápis „Nenechávejte zadní dveře otevřené" -stejný komentář napsal jakýsi uživatel k jejich příspěvku. Isabel jde do místního dětského klubu, kde najde chlapce z hřiště a vzpomene si na jeho matku.

Bývalá manželka, která se mstí?

Chlapcova pečovatelka jí však oznámí, že jeho matka zemřela před dlouhou dobou. Isabel poví policii, že ho musela unést ona. Jeremy sežene všechny fotografie z hřiště a na nich najdou ženu, která Tommyho unesla. Matt v ní pozná svou bývalou ženu Loraine. Rozvedli se před mnoha lety poté, co několikrát potratila. Loraine považuje Tommyho za svého syna, na svém Twitteru má fotografie již z jeho narození a jede ho ukázat své nemocné matce. Psychicky narušenou Loraine se podaří díky jejímu mobilu vystopovat a zatknout. Rodina je konečně zase pohromadě.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.