Seriály a filmy

16. listopadu 2011 16:57

Štěpán Podmol

Eliso, vrať se!

Očekávaná telenovela Eliso, vrať se! se na obrazovkách Prima LOVE objeví už 17. listopadu. Telenovela má celkem sto epizod a můžete se na ni těšit od pondělí do pátku vždy od 16.00 hod.

Elisa je sedmnáctiletá dívka, která pochází z velmi dobře situované rodiny. Příběh začíná na oslavě narozenin Elisina otce v prázdninovém domě v Malibu. Sejde se celá rodina. Bratranci a sestřenice Elisu přemluví, aby s nimi šla do baru. Elisa musí rodiče hodně přemlouvat, nechtějí ji pustit, ale nakonec jí to dovolí. V domluvenou hodinu je její matka Dana a teta Cecilie jedou vyzvednout. Všichni kromě Elisy se u auta sejdou… Začíná pátrání na vlastní pěst, ale Elisa nikde. Rodiče už jsou zoufalí. Nezbývá než zavolat policii a ohlásit zmizení dcery. Policie je zpočátku skeptická a přesvědčuje rodiče, že dcera určitě zůstala někde s kamarádem. Jenže když začnou pátrat, dojdou k závěru, že se stalo něco vážného. Vyšetřováním jsou pověřeni detektivové Cristóbal Rivas a Gisela Cruzová. Přijdou s různými teoriemi. Nenáviděli únosci jejího otce, a proto ji unesli? Bylo to kvůli jejímu poměru s bratrancem Santiagem? Utekla od rodičů, protože ji zneužívali? Nebo je za akcí žárlivá sestřenice Flor? Možná však byla dívka jen ve špatnou dobu na špatném místě…

Postavy – dabing: Vanessa Pose jako Elisa Altamira (Marika Šoposká), Ivelin Giró jako Viviana Altamira (Lucie Kožinová), Gabriel Porras jako Mariano Altamira (Antonín Navrátil), Sonya Smith jako Dana Riggs Altamira (Hana Krtičková), Catherine Siachoque jako Cecilia Altamira (Martina Kociánová), Roberto Mateos jako Bruno Cáceres (Zbyšek Horák), Omar Germenos jako José Angel Rincón (Filip Jančík), Jason Canela jako Santiago Rincón (Petr Burian) a další.

Gabriel Porras jako Mariano Altamira

Profil: Ambiciózní a mocný muž, oddaný rodině a práci.

Stopa: Tajně koupil letenky do Paříže pro sebe a Elisu. V jeho autě se našly fotky Elisy pořízené po jejím zmizení, což na něj vrhá ještě větší podezření...

Sonya Smith jako Dana Riggs Altamira

Profil: Oddaná matka a manželka. I když se okolí může jevit jako slabá osobnost, je to silná a odhodlaná žena, která je schopná čehokoli, aby ochránila rodinu. Po dobu zmizení dcery bude mít aféru s hlavním detektivem Cristobalem Rivasem.

Catherine Siachoque jako Cecilia Altamira

Profil: Sobecká a ambiciozní žena. Přehlíží nevěru manžela a problémy dětí, aby mohla předstírat, že má perfektní rodinu. Má tajnou aférku s Nicolasem, nejlepším bratrovým přítelem.

Stopa: Žárlí na úspěch svého bratra.

Roberto Mateos jako Bruno Cáceres

Profil: Chorobný egoista a volnomyšlenkář. Před švagrem a manželkou si přijde méněcenný. Miluje svou ženu, ale je jí neustále nevěrný.

Stopa: Všichni jsou ze zmizení Elisy vystresovaní, ale on ne. I když zná majitele chaty, kde Elisu drželi, policii o tom zatím neřekl.

Jorge Luis Pila jako Cristóbal Rivas

Profil: Cristobal je čestný a pracovitý detektiv. Jeho manželku a dceru zabili zločinci, které vyšetřoval, a on teď žije s pocitem viny a bolesti. Nemá rád Mariana, považuje ho za arogantního člověka, který vždy dostane, co chce. V průběhu pátrání po Elise sympatizuje s Danou a postupně se do ní zamiluje.

Omar Germenos jako José Angel Rincón

Profil: Domýšlivý narcis. Miluje svou rodinu, ale nechce mít s manželkou další děti. Jednou měl milostný poměr s mužem, ale udržel to v tajnosti. Byl to Ricardo, nejlepší přítel jeho ženy. Vrátí se, aby Angelovi znepříjemnil život.

Stopa: Policie zachytí podezřelý telefonát mezi ním a Ricardem a budou je sledovat...

Ivelin Giró jako Viviana Altamira

Profil: Výstřední a sobecká. Není citově vyzrálá. Je povrchní, ale dobrosrdečná. Vztah s José Angelem považuje za téměř perfektní. Netuší, že má manžel něco s Ricardem.

Stopa: Aby se nikdo nedozvěděl o znepokojujícím tajemství, spálí Viviana dopis, který poslala Elisa Santiagovi.

Ismael la Rosa

Profil: Okouzlující, avšak nezralý muž. Holkař, který má čtyři děti a dvě bývalé manželky. Je bláznivě zamilovaný do Cecilie.

Stopa: Zadržela ho policie, protože byl ve striptýzovém baru s nezletilou. Osoba, kterou uvedl jako své alibi na noc, kdy se ztratila Elisa, tvrdí, že ho nezná.

Melvin Cabrera jako Ricardo Fuente

Profil: Přemýšlivý, chápavý, má dobrý vkus. Žádoucí starý mládenec, který skrývá svou homosexualitu.

Stopa: Policie zachytí telefonát, ve kterém si domlouvá tajnou schůzku s José Angelem. Je to podezřelé, a proto je zahájeno jejich sledování

Rubén Morales jako Nestor Salazar

Profil: Čestný a respektovaný muž. V policejním oddělení vychází se všemi – kromě Cristobala Rivase. Viní ho ze smrti své vnučky a dcery.

Karina Mora jako Gisela Cruz

Profil: Sebevědomá a nezávislá žena. Je chorobně pracovitá a od přírody skeptická. Je tajně zamilovaná do Cristobala, takže nekontrolovatelně žárlí na Danu.

Jason Canela jako Santiago Rincón

Profil: Rozmazlený a tvrdohlavý kluk. Rodiče na něj nemají žádný vliv. Je pravidelným kuřákem marihuany.

Stopa: S Elisou měl tajný milostný poměr.

Vanessa Pose jako Elisa Altamira

Profil: Na první pohled se jeví jako společenská, starostlivá a inteligentní dívka, která má ráda svoji rodinu. Hlavně otce, kterého obdivuje. Uvnitř je ale vzdorná a vyzývavá. Má spoustu tajemství...

Carmen Aub jako Flor Cáceres

Profil: Stydlivá a introvertní. Má psychické problémy a trpí sebepoškozováním.

Stopa: Je autorem anonymní zprávy na internetu, kde vyhrožuje, že Elisu zabije.

Mauricio Henao jako Eduardo Cáceres

Profil: Milý a citlivý introvert. Rád natáčí krátké filmy. Jeden z jeho záznamů bude pro vyšetřování klíčový.

Stopa: Policie našla zbytky Elisiny krve na bundě, kterou měl Eduardo na sobě, když zmizela...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.