Eko Výměnu manželek můžete sledovat i na Prima Play!

Prima love každý všední den uvádí americkou Výměnu manželek. Ta má u divaček a diváků veliký úspěch. Jak by také ne, když rodiny jsou tak rozmanité, jak jen Amerika může být. Dnes uvidíte eko rodinu žijící ve stromovém domě a finanční analytiky.

Dnes v 17.55 uvidíte další Výměnu manželek, kde se do sporu dostane bohémská a ekologická rodina a klan, který je závislý na plánech.

Eko rodina žijící ve stromovém domě

Rodina Cedarquistova je zvyklá žít soběstačně a izolovaně od ostatních lidí. Žijí s šesti dětmi ve stromovém domě. Elektřinu berou ze solárních panelů a vodu čerpají z vlastnoručně vykopané studánky. Myslí si, že by rodina spolu měla trávit 24 hodin denně. Do práce chodí jen otec Keith. Děti učí matka Nancy doma. Říkají, že výuka ve školce je nedostačující, jelikož tam děti ruší ty starší, které se mají něco naučit. Matka Nancy dělá v domě úplně všechno. Nechce pomoc od svého manžela. Ten ale nemá v domě žádnou autoritu.

Rodiče, nebo finanční partneři?

Rodina Oethova má čtyři děti - dvě školkového a dvě školního věku. Matka je živitelka rodiny. Pracuje jako finanční analytička a její muž, vystudovaný finanční analytik, pracuje z domu. Má začínající firmu. Vzdělání jejich dětí je na prvním místě. Vše je v domě přesně naplánováno. Pro zábavu ani pro společně trávený čas tam není místo. Domácí práce dělá manžel Michael a starost o děti si mezi sebe manželé dělí. Jsou spíš obchodní partneři než fungující rodina.

Nestíháte po nabitém pracovním dni Výměnu manželek?

Je pravděpodobné, že Výměnu manželek někdy nestihnete. Brání vám třeba náročný den v práci či zdlouhavá večeře. Na Prima Play můžete ale po odvysílání sledovat každý díl Výměny manželek! Stačí pouze do vyhledávače našeho televizního archivu zadat: Výměna manželek.

Několik dílů najdete zde.

Která výměna bude pro manželky náročnější? To vše se dozvíte v 17.55 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.