Džejárův milostný život. Kolik měl milenek?

Dvě stě milionů dolarů na kontě vám trochu pokřiví vztah k ženám. Džejár jako úspěšný muž zapadá do klasické rovnice. Má vysoké sebevědomí, spoustu peněz, je neústupný a má spoustu milenek, které milují jeho nebo jeho peníze. Víte kolik jich bylo? Kdo prošel jeho postelí?

"Obdivuji Džejára, je to ta nejodmítanější postava seriálu, nikdo mu neříká junior kromě otce, svou ženu podvádí při každé příležitosti. Během prvních sedmadvaceti týdnů vysílání měl šest různých milenek. Má milenky v New Yorku, Houstonu, Austinu a pár v Dallasu. Je prostě nepřekonatelný, je přelétavý, ale své panství si hájí," říkal představitel a milovník postavy Džejára, Larry Hagman. Je vidět, že životní styl Ewingů herce okouzlil.

Kolik měl milenek a co to bylo za ženy?

Džejárův milostný život musel být pekelně náročný. Krásných žen si užíval a zároveň je využíval pro své zájmy. V posteli měl půlku ženského příbuzenstva, několik obchodních partnerek, ale i pacientku z blázince! Džejárovou postelí prošlo během seriálu dvacet čtyři milenek. S takovým počtem to nejde jinak, než postupovat chronologicky...

Pojďme mu to spočítat:

Už na začátku šedesátých let měl lehkou aférku s Lee Ann Nelson, která musela jít na potrat. Následovala krásná Vanessa Beaumont, která později porodila jeho syna Jamese. V roce 1967 potkal budoucí manželku Sue Ellen.

1967: V té době také zaměstnal sekretářku Julii Grey, jež se stala jeho věrnou milenkou na dlouhých deset let. Džejár dělal to, co nejlépe uměl, kromě nevěrného manžela se stal i poměrně věrným milencem.

1978: Po deseti letech měl sex na jednu noc s unuděnou paničkou Wandou Frick. A s country zpěvačkou Garnett McGee.

1979: Po tom, co se Džejár stal otcem malého Johna Rosse Ewinga, začal si roční aféru se sestrou Sue Ellen. Co je doma, to se počítá!

1980: Tento rok byl pro Džejára náročný nejen po milostné stránce. Začal platit za servis Sereny Wald, ale v tu dobu ho také střelila Kristin. Jako o nemocného se o něj starala magnátka Sally Bullock a sekretářka Louella Lee. Džejár díky svým společnicím nabíral síly...

1981: Džejár v té době potřeboval dobré PR. Nejen pracovně mu pomohla Leslie Stewart. Následně se potěšil s Afton Cooper, družičkou své neteře.

1982: Silné ženy Džejára vždycky přitahovaly, stejně jako naftová baronka Marilee Stone...

1983: Džejárovi se perfektně spolupracovalo s obchodními partnery, zvlášť pokud to byly ženy. Jednou takovou byla i Holly Harwood.

1984: V tomto roce padl další anděl, tentokrát Bobbyho bývalá švagrová.

1985/6: To byl přelomový rok. Džejár se zamiloval! Jeho láskou byla modelka Mandy Winger.

1987: April Stevens byla další, která patřila do rodiny a do řad milenek Džejára. Poté si Džejár začal rok dlouhý milostný poměr s Kimberley Cryder. Myslel to upřímně. Kimberley byla manželka ředitele konkurenční West Star Oil.

1988: Džejár se potkal s experkou na bonsaje Laurel Ellis. V té době se také rozvádí se Sue Ellen a bere si Cally Harper, která ho následně obvinila ze znásilnění.

1989: Podvedl Cally s Dianou Farrington, investiční partnerkou Ewing Oil.

1990: Mysleli jste si, že Džejár vyzkoušel všechny ženy? Omyl. Tento rok měl sex s psychopatickou pacientkou Anitou. V práci se mu přestalo dařit, tak se chopil příležitosti - a hlavně manželky dalšího ředitele konkurenční West Star Oil, Rose Mackay. V té době se také rozvádí s Cally.

Podívejte se na to, jaký měl Džejár vkus:

1991: Devadesátá léta jsou ve znamení zasnoubení s Vanessou Beaumont, prožívá sex na jednu noc s Carmen Esperanzou, sekretářkou Sly Lovegren a advokátkou Anitou Smithfield. Poté se vrací ke své staré lásce Sue Ellen...

Dallas není jen o lásce a sexu, přesto ho můžete sledovat každý den Primu love v 16.20!

Jak měl vypadat Džejár? Fotky z castingu Dallasu!

Deset fakt o Dallasu, lteré jste netušili

Dallas: Padouchem měl být Bobby, ne Džejár

V Dallasu se učil líbat i Brad Pitt. Podívejte se na video

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.