Dramatická cesta podsvětím. Matka hledá svou unesenou dceru!

Pořádnou nálož emocí přináší dramatický snímek Obchod s nevinností. Osamělá matka v něm bude na vlastní pěst bojovat o život své dcery! Snímek Obchod s nevinností uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Dámy, co chtěly nový začátek

Začátek snímku je přitom o naději. Kate Hudson se s dcerou Emmou snaží vyrovnat se smrtí otce rodiny a stěhují se z chladného Wisconsinu do Kalifornie. Slunný život je však v Los Angeles nečeká.

Dcera, která si našla špatné kamarády

Kate drží Emmu dost zkrátka, dcerka ji nicméně přemluví, aby jí pustila na nákupy s kamarádkou. Tam se poprvé zamiluje, a protože tomu matka nepřeje, udělá pěknou hloupost. Poté, co dostane zaracha, uteče z domu… Jenže netuší, že Adam, její první láska, je pěkný prevít.

Matka musí bojovat proti všem

Adam a jeho vypečený kámoš totiž pracují pro obchodníky s lidmi. A Emmu i její přítelkyni prodají Mileně, která je šéfkou organizace, v rámci níž jsou dívky nuceny k prostituci. Když Kate najde dceřin mobil odhozený v kontejneru, ví, že se stalo něco hrozného, policie jí však odmítá pomoci. Nezbývá, než se vydat hledat dceru a zachránit její život na vlastní pěst.

Bude stejně hustá jako Liam Neeson?

S podobnou zápletkou před pár lety přišel i snímek 96 hodin. Tehdy šel gaunerům, kteří unesli jeho dceru, po krku bývalý agent v podání Liama Neesona. Bude i Kate podobně drsná?

Uvidíte už v sobotu od 20.15 na Primě LOVE ve filmu Obchod s nevinností.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.