Dokument na Love: Život s obřím tumorem?

Jaké to je žít s tumorem, který váží přes sedmdesát kilo? Představte si, že na vlastním těle nosíte ještě jednoho dospělého člověka... Unikátní dokument uvidíte ve čtvrtek na Prima love ve 20.15.

Transylvánie žije jedním smutným příběhem. Život ženy, která byla celá léta zdravá, změnil jeden jediný okamžik. Když se jednou Lucika Bungees koupala, začala bušit na zeď. Muž přiběhl a našel ji ve vaně plné krve. V nemocnici pak řekli, že Lucice na zádech v místě mateřského znaménka praskla céva.

1,5 kg za měsíc

Lucika byla zdravá žena žijící s manželem, kterému porodila syna. Manžel Marian pracuje léta v továrně z komunistických dob. Lucika byla ženou v domácnosti, když se jí stala zmiňovaná nešťastná událost ve vaně. Lucika trpí neurofibromatózou. Je doslova zaživa pojídána obřím tumorem, který má na zádech. Jde o genovou poruchu, která způsobuje nekontrolovatelné dělení buněk. V případě Luciky vedla ke vzniku nádoru, který rostl neuvěřitelnou rychlostí. Až o 1,5 kg měsíčně. Nádor je tak obrovský, že spotřebovává veškerou její energii. Bohužel jí lékaři tvrdí, že je neoperovatelný. Lucičino tělo přestává pod takovým náporem pomalu ale jistě fungovat, selhává jí srdce.

Najde se odvážný lékař?

Lucika sedmdesátikilový nádor už nemůže unést. Potřebuje neustálou péči od manžela, ten však musí chodit do práce. O matku se musel starat syn Marius, a to ve dne i v noci.

Během zoufalého hledání doktora, který se nebojí takový tumor odstranit, rodina narazila na Dr. McKeina McKinona. Lékař z Chicaga už jednou takový nádor operoval. Se svým týmem se připravuje na návštěvu Rumunska...

Jak žije žena s tak obrovským nádorem? Podaří se lékařům zachránit její život? Dokument Megatumor uvidíte na Prima love ve čtvrtek ve 20.15

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.