Diváci Primy love se stali její součástí!

Televizní kanál Prima love dostal novou image, ale také další smysl. Jejím heslem je: Prima love, spojuje nás. A diváci Primy love opravdu ukázali, že se chtějí spolupodílet na její podobě...

Diváci Primy love dokázali, že jim na jejich oblíbené televizi záleží a během pouhého jednoho měsíce poslali přes webové stránky více než 1600 fotografií!

Mezi nejpočetnější kategorie poslaných fotografií patří Domácí mazlíčci (541), Dovolená (341), Rodina (254) a Párty (128).

V listopadu otevíráme nová témata

A protože Prima love chce zůstat divákům i nadále nablízku, otevře v listopadu nová témata, která budou opět ovlivňovat image televize a která se vztahují k blížící se zimě a vánočním svátkům: Vánoce a rodina, Zimní sporty, Vánoční pečení, Silvestrovská párty.

Fotografie mohou diváci nahrávat do formuláře na našich webových stránkách:

http://love.iprima.cz/vase-foto

Prima love děkuje všem divákům za přízeň, zaslané fotografie a za to, že spoluvytvářejí naši televizi! Prima love, spojuje nás…

Podívejte se na ukázky fotografií, které nám diváci a divačky zaslali:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.