Dětský boom seriálových hvězd Primy love

Seriálové hvězdy, které vídáte pravidelně na Prima love, ale i Prima Cool, se dostávají do věku, kdy rodí jako na běžícím pásu. Tento týden přivedla na svět o několik týdnů dříve potomka Blake Lively, ale ani sestra seriálové kůstky a Nová holka Jess nezůstane pozadu. Novinku oznámila oficiálně

Blake Lively, která několik let hrála seriálovou Serenu a kterou můžete vídat každé víkendové dopoledne v 10.00 v Super drbně na Prima love, teprve nedávno zveřejnila na svém blogu, že je těhotná. Nepoužila žádná slova, stačila jen roztomilá fotografie, kde si hladí už dost vystouplé bříško. A dítě (zatím není známo pohlaví) se narodilo o několik týdnů dříve, než se očekávalo. Otcem je herec Ryan Reynolds, který byl manželem krásné Scarlett Johansson (30), ta se v nedávné době také stala maminkou dcery, kterou má s francouzským novinářem.

Těhotná Nová holka

Dalším oznámením, jež otřáslo seriálovými fanoušky, bylo šťastné přiznání té nejztřeštěnější seriálové hvězdy Zooey Deschanel, která hraje Jess v Nové holce. Mimo jiné je to i sestra slavné Emily (Kůstka ve Sběratelích kostí). S dlouholetým přítelem a filmovým producentem Jacobem Pechenikem očekávají prvního potomka.

Seriáloví fanoušci Nové holky, kterou můžete sledovat v ranních hodinách na Prima love, teď vášnivě diskutují, jestli se Zooey objeví v další seriálové řadě. Žádná oficiální zpráva z produkce seriálu zatím nepřišla, a tak nezbývá než čekat.

Těhotná sestra Kůstky

Jednou z dalších novinek je i zábavný fakt, že Zooey nebude v těhotenství sama. V prosince očekávání svého druhého dítěte oznámila i její sestra Emily. Vy shodou okolností můžete každé úterý na Prima love ve 20.05 sledovat novou řadu seriálu Sběratelé kostí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.