Co vás čeká s Primou love na podzim?

Zatím si ještě všichni užíváme léto a s ním spojené letní pořady, jako je nová série Sherlocka Holmese, Castla na zabití či úspěšný seriál Chirurgové. Televize Prima dnes představila nové podzimní scéma všech kanálů. Jak na tom bude Prima love?

Nové podzimní schéma televizního programu můžete najít TADY. Uvidíte, co na vás chystá televize Prima. Teď se však podívejte na to, co uvidíte na podzim na Love. Zůstaneme věrní fanouškovské základně, jež si nechce nechat ujít žádný kriminální seriál. A proto každé úterý v hlavním vysílacím čase můžete sledovat již šestou řadu amerického seriálu Castle na zabití. Pan spisovatel se sice moc nezměnil (ano, pořád máte chuť mu sem tam jednu plácnout), ale vztah s vyšetřovatelkou Kate Beckettovou se proměnil. A to tak, že velice. Kate už nemá chuť Castla zabít. Trápí ji totiž úplně jiná otázka. Vezme si ho?

Více se o nové sérii dozvíte tady:

Každou středu po celý podzim uvidíte novou sérii newyorského Sherlocka Holmese: Jak prosté. Sherlock již minulý týden načal druhou sérii. A tentokrát začínal ve svém rodném Londýně. Celou dobu bude bojovat o to, jak si udržet Dr. Watsonovou. A my diváci se dozvíme, co vlastně Dr. Watsonovou přivedlo k tomu, že se z úspěšné lékařky stala kolegyní drogově závislého Sherlocka Holmese. Každou středu ve 20:15 na Prima love.

Více se dozvíte tady:

Každý den v 19:00 vás pravidelně čekají dvě epizody sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. Sitcom měl po celém světě neuvěřitelný úspěch a jeho konec vyvolal mnoho otázek všech diváků. Přátelé 21. století, tak se říká tomuto seriálu, který trval devět let a vytvořil několik nesmrtelných hlášek. Na rozdíl od přátel se však seriál nikdy netočil před diváky. Důvodem byla rychlost přípravy scény, štáb potřeboval natáčet co nejrychleji. Reakce diváků se přidávaly až později, kdy se divákům promítaly rovnou celé díly.

Seriál Chirurgové vídate pravidelně každou neděli. Prima love pro vás chystá desátou řadu! V ní se hlavně postava Meredith bude muset hodně otáčet. Jako matka začne být i plně vytížená ve své psychicky i fyzicky náročné práci, zároveň však bude potřebná jako kamarádka. Meredith tak v desáté řadě bude zjišťovat, jestli chce, nebo nechce být ženou, která kariéru staví na první místo.

Přestože už se plánuje jedenáctá řada, desátá řada bude poslední pro doktorku Cristinu Yang. Po deseti letech odchází Sandra Oh. Do seriálu se však vrátí postava Amelie Shepherd, kterou můžete sledovat i ve spin offu seriálu Private office. Do seriálu se vrátí i Preston Burke (ano, ten, který zanechal právě Cristinu před oltářem).

Mezi dalšími seriály budete moci dále sledovat oblíbený Sex ve městě. A na obrazovky se vrací i Chůva k pohledání, kterou na malou chvíli vystřídalo její "neoficiální" pokračování Manžel k pohledání.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.