Co si o seriálu Šestej smysl myslí sám představitel Waltera?

Seriál Šestej smysl úspěšně navazuje na fenomenální kriminální seriál Sběratelé kostí. Hlavní postava Walter je tak trochu mimoň, který dokáže odhalit věci, které by objevit někdy ani nechtěl. Co si o své roli myslí herec Geoff Stults? A čeká Waltera láska?

Geof Stults, usměvavý brunet, který měří skoro 190 cm, se podle svých slov na postavu Waltera vždy těší.

Podle něj je totiž Walter osoba, která se jen tak nevidí: "Je to opravdu velmi zajímavý chlapík, trochu praštěný, určitě poněkud mimo, ale nejradši na něm mám to, že si sám ze sebe umí udělat legraci. Všechny seriály mají takového toho klasického hrdinu, který je správňák a zachraňuje svět. Walter kromě těchto dovedností umí být také pořádný blbec, který se do problému dokáže hravě dostat sám, protože často něco řekne bez přemýšlení. To, co dělí Waltera od jiných seriálových postav, je fakt, že nemá naprosto žádný filtr, který by mu říkal, kdy už je toho příliš."

Jaký má Walter vztah k ostatním postavám?

Že výrazná seriálová trojice má mezi sebou netradiční vazby, herec potvrzuje: "My jsme opravdu zajímavá trojka. Walter má k Saffron velice mateřský vztah, chová se k ní jako k vlastní mladší sestře." Z dvoumetrového černého přítele Clarca Duncana má respekt: "Je to obrovský chlap, mohl by mě rozmáčknout jednou rukou. My tři jsme prostě jedna velká rodina, která se navzájem chrání," říká Geoff.

Na první pohled by se mohlo zdát, že nejvíce bude třeba ochraňovat křehkou Saffron, která je proti oběma pořízkům poloviční. Geoff ale vše uvádí na pravou míru ve chvíli, kdy naznačí, že poslední díly Šestého smyslu jsou hlavně o tom, jak zachránit samotného podivína Waltera. I Walter totiž viditelně potřebuje pomoc.

Walter a lásky?

Přestože je Walter tak trochu podivín, svou krásu nezapře, ani kdyby chtěl. Ženy mu musí padat k nohám. První, která se nabízí, by byla právě Saffron. Geoff to ale razantně odmítá: "Máme v seriálu opravdu spíš vztah jako bratr se sestrou, tady se rozhodně nic dít nebude. To vás můžu ujistit." Zůstane tak Walter sám? Stults se snaží mlžit, ale jedno prozradil: "Pro Waltera se později chystá zajímavý milostný románek, který by nikoho nenapadl."

Máme se tedy na co těšit! Šestej smysl uvidíte každé pondělí na Prima love ve 21.20!

Vypadá to, že se Walter ze Šestého smyslu zakoukal. Bude to "ona"?

Kdo se v seriálu Šestej smysl zastaví z hvězd Sběratelů kostí?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.