Co naučila slavná tchyně Sophie Lorenová hvězdu Rizzoli & Isles?

Vánoce už jsou nějaký ten pátek za námi, trošku se k nim však vrátíme se Sashou Alexander alias Maurou Isles. Ta totiž fanouškům prozradila tradici, která neodmyslitelně patří ke konci jejího roku. Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek ve 20.05 na Prima love.

Tabule s přáteli a perfektní recept

Kromě času stráveného s rodinou Sasha podle svých slov pořádá i akci určenou pouze svým kamarádkám. "Na konci každého roku mám potřebu ho zhodnotit, a tak pořádám večeři nebo oběd, abych vyjádřila vděčnost svým kamarádkám a poděkovala jim, že tu jsou pro mě a jak jsou úžasné," popsala herečka. Loňská tabule byla složena z receptů Sashiny tchyně, kterou není nikdo jiný než filmová superstar Sophia Loren. Od ní také pochází Sashino nejoblíbenenější jídlo – ricottový koláč. "Je úžasný, zvlášť když ho podáváte s malinami,“ dodala herečka.

Kamarádky jsou důležité

Během jídla podle Sashy zabere nějakou dobu, než všem kamarádkám poděkuje. "Opravdu si cením svých přítelkyň, protože jim mohu zavolat a promluvit si s nimi o čemkoliv," uvedla Sasha s tím, že není jednoduché vyhradit si na sebe čas, zvlášť pokud člověk přebíhá mezi prací a dětmi.

Mezi kamarádky Alexander mimochodem patří i její kolegyně z Rizzoli & Isles Angie Harmon a také herečka Jessica Capshaw (Chirurgové). Sama Sasha Alexander má se synem slavné herečky Edoardem Pontim děti dvě – osmiletou Luciu a tříletého Leonarda. Manželi jsou už téměř osm let, vzali se v srpnu 2007 ve Švýcarsku.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.05 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.