Co mají seriáloví Chirurgové na Instagramu?

Sociální média hýbají světem a rozhodně i životem herců a hereček. Dnes už má skoro každá seriálová hvězda svůj vlastní Instagram. Co můžete vidět na tom oficiálním ze světa amerických Chirurgů ze Seattlu? Chirurgy můžete sledovat v pondělí v 15.25 na Prima love.

Televizní společnost ABC momentálně vysílá premiérovou 12. řadu a diváky tento seriál po celém světě stále zajímá. Dokonce se právě o Chirurzích říká, že jako jedni z mála si stále drží vysokou úroveň v každé řadě.

Jak se Meredith v pondělí rozhodne?

Na Prima love momentálně můžete sledovat 10. řadu. V pondělním dílu uvidíte pokračování Derekovy snahy na speciálním výzkumu. Derek provádí převratnou studii propojení mozku s počítačem. Jo řeší jak zdravotní stav Webbera, tak odcizení s Alexem. Z pacienta se zlomeným kotníkem se vyvine případ pro Cristinu, která provede neobvyklou operaci, a Arizona neví, jak se zbavit zamilované Leah, zatímco si Meredith musí vybrat v jakém výzkumu chce pokračovat, aby dostala grant. Všichni jí radí, aby pokračovala ve studiu, který dělala její matka.

Své oblíbené herce ze seriálu Chirurgové sice můžete vídat už dvanáct let na televizních obrazovkách a na Instagramu logicky o něco kratší dobu. Seriál má svůj oficiální instagramový profil, kde láká fanoušky na budoucí díly, ale do světa posílá i fotografie ze zákulisí.

Jak je vidět, některé herce focení selfíček opravdu chytlo. Podívejte se do fotogalerie:

Chirurgy můžete sledovat na Prima love v 15.25!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.