Co dělaly seriálové hvězdy v roce 2014?

Žádné drby, jen sociální realita, s kterou se nezapomněli vaše oblíbené seriálové hvězdy podělit s celým světem. Sarah Jessica Parker, Neil Patrick Harris, či hvězda z Nové holky? Všichni se o svůj život s radostí podělili a vy se můžete podívat do jejich soukromí.

Facebook, Twitter či Instagram, to jsou všechno sociální sítě, kterými plníme momenty z našich (ne)zajímavých životů. Světové hvězdy, jejichž seriálové životy pravidelně sledujete na Primě, nejsou jiní. Hlavně instagram a Twitter zásobují střípky ze svých úspěšných a snových životů. A my fanoušci? My dostáváme jedinečnou možnost lépe poznat našeho oblíbence či oblíbenkyni.

Jak vypadá takové volné odpoledne se Sarah Jessicou Parker, kterou můžeme po 22. hodině pravidelně vídat na Prima love ve fenoménu jménem Sex ve městě? Nebo, co právě dělají takové hvězdy Sběratelů kostí (toto úterý ve 20.15 jste viděli premiéru desáté řady)?

Sarah Jessica Parker prodává dům v New Yorku:

Seriálová Carrie vlastní díky seriálu o něco větší "byteček" než ten, který kdysi musel hoblovat truhlář Aiden. Co dělá Sarah během volného poledne, pochopíte v galerii. V jednom z pokojů totiž můžete vidět i pinpongový stůl. Jessica se poslední dobou znovu fušuje do řemesla filmové producentky. S touto profesí začala naplno laškovat během posledních sérií Sexu ve městě.

Sběratelé kostí před pár týdny oslavili 200. epizodu

Na Facebooku se tvůrci Sběratelů kostí pochlubili s novinkou, že před třemi týdny oslavili světovou párty 200. epizodu Sběratelů kostí. Na párty se samozřejmě objevily i její hlavní hvězdy. Novou desátou sériíi můžete sledovat na Prima Love každé úterý ve 20.15.

Ségra Kůstky, hvězda seriálu Nové holky, pařila v roce 2014 s vybranou společností

Zooye Deschanel je hvězda seriálu Nová Holka, kterou jste nejdříve viděli na Prima Cool, poté na Prima love. Zooye je stejně jako její seriálová postava trochu "retro" a trochu střelená. Postava ji byla psána přímo na tělo. V každém případě se tato herečka pochybuje v jedné z nejvíc cool dívčích společností. Na instagramu se objevila fotka, kde je s IT modelkou Carou Delevigne, reality show divou a bývalou kamarádkou Paris Hilton, Nicole Richie, dcerou Lennyho Kravitze či hvězdou seriálu Hrdinové.

Zooey-Deschanel paří s vybranou společností

Seriálový Barney se oženil a oslavil to 12ti margaritami

Neil Patrick Harris alias seriálový Barney ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku, se stačil na začátku podzimu oženit se svým dlouholetým přítelem a otcem jejich dvojčat. V létě jsme na Twitteru mohli sledovat menší reality show, kdy se Neil pravidelně chlubil počtem vypitých drinků. Je to milovník margarity. Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete sledovat na Prima Love každý den v 18.45.

Seriáloví JD, Turk a Dr. Cox z Doktůrků se po letech sešli znovu

Před pár dny představitel JDýho postoval na všechny sociální sítě fotku třech bývalých kolegů. A svět internetu hlavně v Americe, kde byli seriáloví Doktůrci opravdovým fenoménem, málem zažil apokalypsu. Není tajností, že seriáloví JD a jeho nejlepší přítel Turk, se v reálném životě stali nejlepšími přáteli. Mistra sarkasmu, seriálového Dr. Coxe, jsme však dlouho neviděli. Zach Braff mimochodem tento rok natočil úspěšný film Wish I was here.

JD, Turk, Dr. Cox

Seriálový Dexter nasadil make-up!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.