Co dělá, když nenatáčí Rizzoli & Isles? Sasha Alexander točí nový seriál a film!

Postavě Maury Isles dala sice šik herečka Sasha Alexander nedávno sbohem – sedmá série, která měla letos premiéru v Americe, je sérií definitivně poslední. O práci však zřejmě nouzi nemá. Na svém instagramovém účtu tak nedávno postovala pár fotek z aktuálních natáčení.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Nová seriálová role v Shameless

Sasha nicméně hraje i vedlejší roli v seriálu Shameless. Americká verze britského seriálu o sourozencích, které opustili rodiče, a oni se tak potloukají sami životem, je už v sedmé sérii a těší se značné popularitě. Sasha tu hraje třeba po boku Emmy Rossum (Fantom Opery, Den poté). Nedávno se v rámci natáčení blýskla v epesním župánku… Pardon, pracovním oděvu.

Co dělá hvězda Sasha Alexander?

Jednou z věcí, které se sympatická herečka věnuje, je příprava snímku o dvou letitých přátelích Bernard and Huey. Na projektu spolupracuje i autor předlohy, komiksový tvůrce a držitel Pulitzerovy ceny Jules Feiffer.

Na stopě podivnému léčiteli s Rizzoli & Isles

Pořádně nechutná záležitost ovšem čeká její Mauru a parťačku Jane v dalším dílu Rizzoli & Isles. Tentokrát totiž příliv vyplaví torzo lidského těla. A stopy vedou k podivnému léčiteli, který své pacienty údajně léčí zvukem.

Má oběť na svědomí?

Uvidíte ve čtvrtek od 20.15 v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.

Sdílejte článek
Štítky seriál

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.