Co dělá, když nenatáčí Rizzoli & Isles? Sasha Alexander točí nový seriál a film!

Postavě Maury Isles dala sice šik herečka Sasha Alexander nedávno sbohem – sedmá série, která měla letos premiéru v Americe, je sérií definitivně poslední. O práci však zřejmě nouzi nemá. Na svém instagramovém účtu tak nedávno postovala pár fotek z aktuálních natáčení.

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Primě LOVE.

Nová seriálová role v Shameless

Sasha nicméně hraje i vedlejší roli v seriálu Shameless. Americká verze britského seriálu o sourozencích, které opustili rodiče, a oni se tak potloukají sami životem, je už v sedmé sérii a těší se značné popularitě. Sasha tu hraje třeba po boku Emmy Rossum (Fantom Opery, Den poté). Nedávno se v rámci natáčení blýskla v epesním župánku… Pardon, pracovním oděvu.

Co dělá hvězda Sasha Alexander?

Jednou z věcí, které se sympatická herečka věnuje, je příprava snímku o dvou letitých přátelích Bernard and Huey. Na projektu spolupracuje i autor předlohy, komiksový tvůrce a držitel Pulitzerovy ceny Jules Feiffer.

Na stopě podivnému léčiteli s Rizzoli & Isles

Pořádně nechutná záležitost ovšem čeká její Mauru a parťačku Jane v dalším dílu Rizzoli & Isles. Tentokrát totiž příliv vyplaví torzo lidského těla. A stopy vedou k podivnému léčiteli, který své pacienty údajně léčí zvukem.

Má oběť na svědomí?

Uvidíte ve čtvrtek od 20.15 v dalším dílu seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně.

Sdílejte článek
Štítky seriál

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.