Co čeká seriálovou Carrie Bradshaw v roce 2015?

Carrie bude příští rok možná kolem pětačtyřiceti. Její seriálová a filmová představitelka Sarah Jessica Parker přiznává, že ty dvě spolu mají společného víc než jen lásku k botám. Tak jaký pro ni bude rok 2015? Zeptali jsme se astrologů.

Sarah Jessica Parker se narodila před děvetačtyřiceti lety, přesněji 25. března. Její sluneční znamení je beran. A rok 2015? To je prozatím velká neznámá pro každého. Jen tato americká herečka nedávno připustila na sociální sítí Twitter, že se jedná o další natáčení Sexu ve městě (a to se možná stane ve zmiňovaném příštím roce).

Jak sama přiznala, v životě spisovatelky a sloupařky o sexuálním životě jednoho z největších měst na světě, je ještě jedna neuzavřená kapitola, jež by byla potřeba divákům převyprávět.

Jaký však bude rok 2015 pro představitelku Carrie Bradshaw a ostatní berany?

Když si přečtete charistiku ženy ve znamení berana, na Carrie stejně jako na její seriálovou představitelku perfektně sedne. Žena - beran působí jako silná osobnost, je emancipovaná a sebevědomá. Je si vědoma svých kvalit a její planeta Mars jí dodává bojovnost, sílu a energii. Nemá typické ženské poddajné chování, v případě, že není spokojená, dá to s velkou razancí najevo.

Je to typ amazonky, bezstarostné a nebojácné, dokáže prosadit své plány a je ráda nezávislá. V pracovní oblasti bývá ambiciózní a nemá ráda podřízenou pozici. Je romantická a vášnivá a dokáže muže dobývat. Má neutuchající touhu poznávat nové věci, dokáže se rychle nadchnout i vzrušit. S touto ženou se nebude její okolí nikdy nudit…

Jaká bude láska v roce 2015?

Milostný život Carrie Bradshaw byl většinu času přímo různobarevný, zatímco Sarah Jessica Parker si spíše libuje v dlouholetých vztazích. Sedm let strávila po boku ego-maniaka v tom nejlepším slova smyslu jménem Robert Downey Jr. V současné době žije už dlouhá léta ve svazku manželském.

Nejlepší období pro lásku je pro berany období února, ale opravdové žně lásky a plnou spokojenost můžou tyto ženy zažít v měsíci březnu, kdy vaše znamení bude posilovat přímo plejáda planet – láskyplná Venuše, silný a energický Mars a také dárce štěstí a pohody Jupiter ve znamení Lva a především Slunce, které vstoupí do vašeho znamení 21. 3., kdy také začíná období jara.

V pozdějších měsích se však objeví komplikace....

VÍCE HOROSKOPU NA CELÝ ROK 2015 NAJDETE TADY (stejně jako jiná znamení):

Sex ve městě můžete sledovat každý všední den po 22. hodině!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.