Cindy Crawford se v sobotu objeví na Prima love!

Jaké to je dozvědět se, že váš rodič není vaší biologickou matkou? Lauren se tento šokující životní fakt dozvídá a je rozhodnuta pravou matku najít, ta však již dlouhá léta střeží velké tajemství…

Film Tajemství mé matky vypráví o Lauren (Nicole de Boerová), která zjistí, že je těhotná. U večeře novinkou překvapí manžela Dennise (Yannick Bisson). Je dojatý a těší se na prvního potomka. Druhý den jde Lauren radostnou novinu oznámit matce. Ta má pro ni méně milé překvapení... Řekne jí, že je adoptovaná.

Mladá žena je chvilku v šoku a poté se rozhodne najít pravou matku a otce. Manžel Dennis je právník, a tak požádá soukromého detektiva, aby o manželčiných rodičích zjistil co nejvíc. Vyjde najevo, že Lauřina matka žije, ale otec je neznámý. Lauren a Dennis se vydávají za nově objevenou matkou jménem Evelyn (Barbara Nivenová).

ZNÁTE JEŠTĚ JINÉ TOPMODELKY, KTERÉ SE OBJEVILY NA FILMOVÝCH PLÁTNECH? Ty najdete ZDE.

Nezastihnou ji, a tak se ubytují v romantickém hotelu. Druhý den se pokoušejí sehnat o Evelyn nějaké informace. Vypátrají Jonase (Rob Stewart), bratra Evelyn. Prosí je, ať nechají sestru na pokoji. Když její snoubenec zabil jejího otce a dostal za to doživotí, prožila si peklo. Lauren s Dennisem přesto jedou k Evelyn znovu. Konečně otevře – jenže v tu chvíli přijede Jonas a opět se setkají s odporem.

V jaké roli se objevuje Cindy Crawford? Nechte se překvapit a podívejte se na její herecké umění v sobotu na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.