Chybí vám láska? Podívejte se na romantické Hrdličky

Je pátek večer snad lepší den na to podívat se na romantickou komedii? Novozélandský film Hrdličky si můžete užít už dnes ve 20.15. Podívejte se na příběh Douga, jehož život se rozpadne přesně ve chvíli, kdy ho opustí přítelkyně.

V pátek se těšte na příběh, který vypráví o lásce napříč živočišnými druhy. Už v pátek ve 20.15 na Prima love!

Dougův šťastný a zcela předvídatelný život se rozpadne na kousíčky, když ho jednoho rána jeho přítelkyně Susan náhle opustí. Oddaný fanoušek skupiny Queen Doug je naprosto zničený a nedokáže si ani představit, co bude dál dělat.

Pak se jeho život opět otočí naruby, když se ujme opatrovnictví postřeleného kačera, kterého nalezne na střeše svého domu. Poté, co mu přátelé nedokážou poradit, co má dělat, a nejlepším jejich nápadem je ho sníst, přestane se Doug litovat a rozhodne se Pierra, jak kačera pojmenuje, uzdravit.

Od specialisty na ptactvo zjistí, že Pierre není kačer, ale husice rajská. Je to pták zvyklý žít v páru a potřebuje, aby se o něj někdo staral. Doug se rozhodne, že se ho tedy ujme. Veterinář pro Pierra sežene místo na kachní farmě. Když ho tam Doug odveze a vidí podmínky, ve kterých tam kachny žijí s bláznivou majitelkou, vrátí se pro něj a rozhodne se, že si ho nechá. Všude ho bere s sebou.

V zoo, kam se Doug vydá pro radu, jak má s Pierrem žít, poznává krásnou veterinářku Holly. Netrvá dlouho a Doug se do Holly zamiluje. Holly není Doug také lhostejný, ale Hollyin syn Taylor není z Douga příliš nadšený, protože už o jednoho tátu tragicky přišel. Doug si Taylora ale nakonec naprosto získá.

Sledujte komedii Hrdličky tento pátek na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.