Chirurg Patrick Dempsey nebyl vždycky výstavní krasavec!

Prima love uvede v neděli romantickou komedii Bláznivá spolubydlící, v níž uvidíte mladičkého doktora "McDreamyho" ze seriálu Chirurgové. O Patricku Dempseym, který ve filmu hraje, byste měli pár maličkostí vědět!

Dnes charismatický doktor Shepherd v Chirurzích začínal jako mláďátko v romantických komediích. Pronikavý pohled se mu sice nezměnil, ale v roce 1990 měl do svých krásných mužských rysů ještě hodně daleko. Nicméně už v ve filmu Bláznivá spolubydlící bylo zřejmé, že Patrick bude jednou vířit vody nejen jako herec, ale i jako ženský idol.

Zakřiknutý Christopher vs. Patrick

Snímek Bláznivá spolubydlící vypráví o netypickém příběhu z vysoké školy. Zakřiknutý Christopher začíná první rok na vysoké a jediné, o co se zajímá, je škola. Cestu mu však zkříží spolubydlící Alex, temperamentní a hlavně překrásná dívka.

Do zakřiknutých postav má sám Patrick ale velice daleko, vždyť už ho jako pubertální dítě vyhodili z tanečního kroužku jenom proto, že příliš flirtoval s ostatními dívkami!

Je to žonglér!

V patnácti letech objevil své herecké nadání, když cestoval po Anglii jako žonglér, komik a iluzionista. V této době se stal adeptem na výhru v mezinárodní žongléřské soutěži, kde se nakonec umístil na druhém místě.

A vášnivý cyklista, který se snaží o celibát

Patrick se toho nebojí ani jinak. Nedávno se zbláznil do závodní cyklistiky. Holí si celé tělo, a aby ho nic neodklánělo od úspěchů, snaží se i o dodržování celibátu. Jeho druhá žena musí mít velkou radost. A když jsme u jeho žen...

Patrick je na starší!

Patrick už má druhou manželku. První ženu si vzal někdy ve dvaceti z mladické nerozvážnosti, zrovna když se mu začala rozjíždět kariéra. Zajímavostí je, že manželka byla o rovných dvacet sedm let starší. Druhou, a zatím poslední manželku potkal o několik let později. Patrick má s Jillian tři děti.

Zachraňuje nejen v seriálu

Jako doktor Shepherd zachraňuje pacienty v nemocnici. Minulý rok všechna média informovala o tom, že Patrick Dempsey zachránil mladého teenagera i ve skutečnosti - po autonehodě. Ten do něj autem zezadu narazil a několikrát se převrátil. Patrick ho z auta vytáhl a zavolal záchranku. Věc, kterou by udělal každý druhý, ale málokdo to může použít v herecké praxi v seriálu Chirurgové.

Je to podnikatel!

Patrick se nedrží jen herecké profese, ale snaží se i podnikat. Jak víme nejen z českých příkladů, exekutoři si při spojení slov "herec" a "podnikání" mnou ruce. U Patricka mají smůlu. Je stále hrdým majitel sítě kaváren.

Romantickou komedii Bláznivá spolubydlící sledujte v neděli ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.