Sladké recepty

10. listopadu 2014 07:00

Petra Kloidová

Chcete recepty na fantastické dorty? Vydáváme časopis!

Každé pondělí můžete sledovat sladkou reality show Fantastické dorty na Prima love. Sladké si však od nás můžete užít i v jiné formě. 12. listopadu uvidí světlo světa časopis plný receptů! Zde najdete i 10 fantastických receptů na dezerty a dorty!

Už 12. listopadu 2014 si můžete koupit historicky první číslo kulinárního magazínu Prima FRESH.

Nové a tradiční recepty na Vánoce

Jedním z jeho hlavních témat jsou samozřejmě Vánoce. Nemáme ambice přesvědčovat vás ke gastronomickým experimentům, spíše vám chceme ukázat nové i tradiční recepty, které doplní vaši sbírku vánočních jídel. Vánoce jsou zkrátka rituál a ten ctíme i v tomto novém čtvrtletníku spojeném s webem, který jste si oblíbili už dávno.

Pečené husy 10krát jinak

První číslo našeho nového časopisu ale není jen o Vánocích. Symbolem listopadu jsou nepochybně husy, a taková husí pečínka, to je lahůdka do chladného počasí jako stvořená. (O jejím „božohódovém“ potenciálu ani nemluvě!) Husu jsme připravili hned na několik způsobů, a jestli můžu na tomhle místě přijít s husí radou navíc, tak zní takto: Nenechte přijít nazmar ani kapku husího sádla! Zkuste ho použít například na pečené brambory.

Husa je klasické jídlo našich zeměpisných šířek a ctí ji po celé Evropě. Ve Francii z ní připravují také skvělé terinky – recept na jednu z nich najdete v závěru časopisu.

Více jak 70 receptů za 49 korun

Připravili jsme pro vás více než 70 receptů na úžasné dezerty, tradiční i nevšední cukroví, ale i recepty vycházející ze sezonních surovin. A to už je pořádná porce inspirace (vlastně je to téměř regulérní kuchařská kniha, ale za cenu časopisu :). Nechybí ani spousta návodů na jedlé dárky pod stromeček či přehled nabídky senzačních nových kuchařek!

O tom všem si můžete přečíst už 12. listopadu, kdy časopis Prima FRESH najdete v trafikách za cenu 49 Kč. Udělejte si radost :)

VÍCE TADY

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.