Castle začíná dnes sedmou řadu. Jak to bude s jeho únosem?

Poslední díl šesté řady Castla na zabití skončil pořádně napínavě. Zatímco konečně došlo k tomu, že se dva dlouholetí kolegové, kteří na sebe byli jako kočka a pes, shodli na svatbě. Castle po cestě na svatbu havaroval. Jenže Beckettová jeho tělo nenašla.

Castla na zabití uvidíte už dnes na Prima love ve 20.15, kdy začínáme sedmou řadou, která úzce navazuje na poslední díl řady šesté. Castle jede autem na vlastní svatbu s vyšetřovatelkou Kate Beckettovou, ale nedojede za ní. Kate nachází auto v plamenech. Tvůrci seriálu dlouho napínali svoje diváky a divačky, aby na začátku sedmé řady mohli ukázat, že Castle v hořícím autě (naštěstí) neseděl. Vypadá to, že ho někdo unesl. Kate stojí zničená ve svatebních šatech u trosky auta, které ještě před pár minutami řídil Castle.

Castle si život užívá

Autonehoda Castla vypadá tak, že by z ní vyvázl jen Superman. Představitel Castla Nathan Fillion se ovšem v rozhovoru pro magazín Entertaiment Weekly nechal slyšet, že o Castla v souvislosti s jakýmkoliv traumatem rozhodně strach nemá: "Castle má rád život. A myslím si, že ho najdete vždycky tam, kde chce být. Jeho mentalita říká něco jako: hej, život je skvělej," ujišťuje Castle fanoušky.

Bude Castlova minulost stejně tak temná?

Autoři seriálu prozradili, že únos Castla umožní otevřít téma minulosti seriálového spisovatele. Podle Filliona to však rozhodně nebude tak temné jako u Kate: "Dostat se pod kůži Beckettové trvá léta, je velice těžké dostat se přes její naštvanou tvář někam hlouběji do jejího nitra. Je opravdu naštvaná a prchlivá. A Castle je naopak upřímně radostný. On má rád život a lidi. Minulost Kate Beckettové dává právoplatný důkaz, proč je Kate tak zlomená. Nemyslím si ale, že by to byl i případ Castla," vysvětluje Nathan.

Fanoušci se podle něj nemusejí bát ani o to, že se Castle nebude chtít už znovu po takovém incidentu ženit. Castle se totiž ženil dvakrát. Nathan Fillion se domnívá, že ani taková traumatická zkušenost ho nezmění, protože miluje lidi a není typ člověka, který by se nechal smutnými nehodami v životě jakkoliv ovlivnit. Změnu charakterů jednoho z nejzábavnějších amatérských vyšetřovatelů tak čekat nemusíme.

Novou řadu Castla na zabití uvidíte už dnes večer na Prima love ve 20.15!

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.