Castle v úterý dostane zajímavou nabídku na sexy spolupráci! Co na to Kate?

Speciální případ má tentokrát na stole Richard Castle. A to hned v několika směrech. Co slavného detektiva-spisovatele čeká? A co ho také řádně rozhodí? Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Kontakt z minulosti

Tak za prvé bude tento případ tak trochu osobní. Richarda totiž osloví jeho bývalá spolužačka Eva Whitfield, která má zdánlivě banální prosbu. Podezírá totiž svého manžela z nevěry a Castle by ho měl tak trochu šmírovat… Zdánlivě pohodový případ se nicméně řádně zvrhne, když je Eva nalezena mrtvá a Richard začne podezřívat právě údajně nevěrného manžela…

Kočka Brianna

Představitelka zavražděné Evy, Brianna Brown, má s napínavými žánry bohaté zkušenosti. Šestatřicetiletá herečka je totiž známá především z remaku hororu Noc oživlých mrtvol 3D, kde si zahrála Barbaru. A hlavní roli měla i v další hororové záležitosti Oběť zla, kdy ji dostala skupina vyšinutých náboženských fanatiků.

Brianna se objevila i v kriminálkách Myšlenky zločince (které můžete vídat taktéž na Prima Love) či Mentalista. Vidět jste ji mohli i v seriálech Ve jménu vlasti, Vincentův svět nebo Graceland. Nějakou dobu zakotvila také jako doktorka Lisa Niles v “nekonečném” seriálu General Hospital.

Proč její postavu v Castlovi zabili?

Uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love v dalším díle seriálu Castle na zabití.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.