Castle na zabití bude i na roztrhání! Jede po něm jiná!

Premiérová série Castle na zabití pokračuje. Po napínavých sériích, kdy diváci nevěděli, jestli spolu Richard s Kate budou, nebo ne, se na konci čtvrté řady konečně rozhodlo. Vy na Prima love můžete sledovat křehké začátky jejich oficiálního vztahu, který má tendenci se zase rozpadnout. Co se děje?

Pátá série začala tak, že jsme se probudili do společného rána s Richardem a Kate. Ti teď po vyjasnění vzájemného vztahu mají obavy, jak na ně budou reagovat jejich kolegové. Proto se ho rozhodnou utajit. Jak jim to ale půjde v práci?

Utajování v praxi

Jejich debata o tom, co budou dělat a jak se jim podaří utajit vztah na pracovišti, přeruší telefon. Samozřejmě se jedná o práci, stala se další vražda. Oba dva se rozhodnou přijet každý zvlášť. Na místo činu, kde byla zavražděna televizní hlasatelka počasí, dorazí odděleně. Chybička se ale vloudí a takové chyby se na oddělení vražd neodpouštějí. Detaily jsou důležité, a tak si Esposito hned všimne, že Castle zapomněl koupit druhé kafe.

Nabídka rande v přímém přenosu se neodmítá

Utajit takový vztah v práci, když jste čerstvě zamilovaní není lehké. Castle se snaží, seč to jde, a proto kývne na nabídku ženy přímo v televizním přenosu! Jenže nepočítá s tím, že dáma s ním má záměry, které ho dostanou do dosti choulostivé situace, jež může jeho začínající vztah s Kate naprosto zničit!

Jak to Castle s Becketovou ustojí? Co se stalo s hlasatelkou počasí, která se evidentně zapletla do příliš nebezpečné kauzy jako investigativní novinářka?

To uvidíte na Prima love ve čtvrtek ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.