Seriály a filmy

15. listopadu 2014 22:30

Petra Kloidová

Ashton Kutcher na Líbánkách? To bude vtipná katastrofa!

Ashton Kutcher už za sebou jednu svatbu má. Konec s Demi Moore však tolik vtipný nebyl. Zatímco u komedie Líbánky se budete smát od začátku do konce. Připomeňte si nejvtipnější okamžiky Ashtona a jeho kolegyně Brittany.

Ashton Kutcher a bohužel už zesnulá herečka Brittany Murphy se poznali na pláži a zamilovali se do sebe na první pohled. Zatímco Tom pracuje jako rozhlasový noční reportér, Sarah je krásná spisovatelka a pochází z velmi snobské rodiny s ohromnými požadavky na budoucího manžela. Na první pohled dokonalý pár se rychle rozhodne uzavřít sňatek, i když se to Sářiným rodičům vůbec nezamlouvá.

Jeden malér za druhým během líbánek

Doufali, že si jejich dcera vezme bohatého obchodníka Petera, s nímž dříve chodila. Svatba se však přesto uskuteční a novomanželé odletí na líbánky do Itálie. Místo romantických chvil v Benátkách je však stíhá jeden malér za druhým a místo milování se neustále hádají. Když se v hotelu "náhodou" objeví Sářin bývalý nápadník, spory se vyhrotí a zdá se, že s manželstvím i láskou je konec, ale... na to se budete muset podívat sami v neděli ve 20.15 na Prima love!

Připomeňte si nejvtipnější momenty dokonale ujeté dvojice Brittany a Murphy:

Sex v letadle

Ne vždy musí být sex na toaletě tisíc metrů nad zemí úžasným zážitkem. Ashton s Brittany během jejich aktu zapadnou nohou do toaletní mísy. A malér je na světě! P. S. všimněte si opravdu NENÁPADNÉHO Ashtona, jak se plíží za Brittany...

Útok benátských holubů

Jak jinak, bude to 1:0 pro holuby. Ashton s nimi má problém už od začátku filmu.

Noc ve sněhu

Zapadlí sněhem v typicky evropském automobilovém broučkovi spolu stráví noc. Jak se do této situace dostali, na to se budete muset podívat sami.

Rudá podprsenka od sexuchtivé Italky

Ashton samozřejmě za nic nemůže, jen se mu do manželské postele "přihodila" rudá podprsenka, která shodou náhod nepatřila Brittany. Oheň je na střeše a vtipné výmluvy nevinného Ashtona gradují.

Ashton přichycen při pokusu o vraždu v bílých trenclích

Ale byla to snad jedna z nejroztomilejších dvojic v bláznivých komediích vůbec.

Sledujte Líbánky na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.