Animální přitažlivost Hugha Jackmana uvidíte v neděli na Prima love!

Hugh Jackman patří mezi jedny z nejbohatších herců na planetě díky roli marvelového Wolverina. Jako Australan má veselou povahu a umí skvěle tančit. Předtím, než přišlo jeho komiksové období, zářil v romantických komediích. Vy v neděli na Love uvidíte Animální přitažlivost.

Poslední zpráva, která byla slyšet o Hugh Jackmanovi, nebyla veselá. Minulý rok totiž australský herec zjistil, že trpí nezhoubným nádorem kůže. Ten se často vrací a před pár týdny se herec pochlubil s další fotkou na Instagramu, že u něj proběhla recidiva. Už popáté.

Jinak je pro něj svět příznivý, Hugh pravidelně informuje svoje fanoušky na sociálních sítích o tom, jakým životem žije. Momentálně znovu tvrdě dře na další hollywodský trhák, přestože stále vystupuje ve své brodwayské show Hugh Jackman´s Brodway to Oz.

Hugha Jackmana uvidíte v neděli na Prima love ve 20.15 v romantickém snímku Animální přitažlivost.

Na co přesně se můžete těšit? Jane (Ashley Judd) žije v New Yorku a je odhodlána uspět jak profesionálně (jako talentovaná moderátorka v jedné populární talk show), tak i v jednom romantickém vztahu. Když se v průběhu show začne nový výkonný producent Ray Brown (Greg Kinnear) Jane dvořit, je na vrcholu blaha. Ray brzy utrousí sladká tři slůvka a zmámený pár si najde společné útulné hnízdečko lásky. Ale v okamžiku, kdy Ray bez vysvětlení uhasí jejich žhavý románek, Jane je absolutně vyvedena z konceptu a zcela mimo.

A pak přichází na scénu Hugh Jackman!

Kamarád Ashley a věčně nevycválaný proutník Hugh Jackman ukáže své kamarádce, co to znamená ta animální přitažlivost. Ashley totiž ani netušila, že monogamie neexistuje, což se jí Hugh snaží vysvětlit názornými příklady nočních návštěv mladých žen. Ashley se totiž na čas stane spolubydlící jednoho z nejpromiskutnějších mužů ve městě....

Humorným faktem je už to, že sám Hugh Jackman se ve svých osmadvaceti letech zamiloval do tehdejší herecké hvězdy Austrálie, manželky Deborry-Lee Farness, a je s ní doteď bez různých skandálů. Role promiskuitního kamaráda mu je tak nejspíš hodně vzdálená.

Nejdřív jí hlavu zamotá tento muž....

A pak se ji samotnou pokusí rozmotat tento muž:

Sledujte Animální přitažlivost ve 20.15 v neděli na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.