Amerika má talent jde do semifinále!

Amerika má talent jde konečně do semifinále. Uvidíte dvanáct talentovaných lidí, kterým se možná změní život. V pátek ve 20.15 se budou snažit podat nejlepší výkon ve svém oboru, aby získali divácké hlasy pro postup do finále, neboť postoupí jen tři z nich.

Porota se na soutěžící už dívá o hodně kritičtěji, neboť nyní zvažuje, zda se jedná o vystoupení za milion dolarů.

Howard Stern zase válí!

Nejkritičtější je Howard Stern, který vytýká některým soutěžícím, že jejich vystoupení nepřináší nic nového. Howard Stern je synonymem sarkasmu a ironie. My jsme sepsali jeho nejlepší hlášky, kterými častoval soutěžící. Ty najdete TADY.

Na co se můžete těšit?

Mezi těmi nejlepšími uvidíte břichomluveckou show Toda Olivera.

Iluzionista Dittelman je mladý muž, který v minulých dílech porotu a publikum naprosto konsternoval. Když se na Erika podíváte, nevypadá vůbec jako někdo, kdo by uměl manipulovat s naší myslí, ale opak je pravdou. Povede se mu to teď? Co s ním udělá obrovská tréma?

Dále se představí i komik Tom Cotter a hudebník William Close, kterého porota již nyní považuje za vítěze.

William Close je charismatický hudebník, který hraje na všemožné nástroje, jež si ani nedovedete představit. On na rozdíl od vás ano. Proto si je sám vytváří. V pořadu Amerika má talent vystupuje s dlouhými strunami. Minulé čtvrtfinále předvedl vystoupení, které se mohlo rovnat symfonickému orchestru. Ale buďme upřímní, tento orchestr rázem nabyl trochu modernějšího módu.

Osud ho ale také prověřoval. Jednoho dne mu shořel celý dům: "Shořelo mi naprosto všechno. Všechny mé nástroje, všechno, co jsem miloval. Celý domov. Měl jsem chuť se odstěhovat a začít někde jinde úplně znovu, chtěl jsem se vykašlat na další vydělávání peněz na hudební nástroje, které k práci potřebuji," říká.

Jeho video, kde uvidíte, jak umí uplatnit svůj talent, najdete TADY.

Sledujte talenty, které nikde jinde neuvidíte! Pořad Amerika má talent vám to umožní na Prima love ve 20.15!

Jak si žijí porotci Amerika má talent?

Turf je tanečník a láme si ruce a nohy!

Hluchý tanečník a ústa plná havěti? I to uvidíte v Amerika má talent!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.