Seriály a filmy

15. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Americký Sherlock ukázal plakát k pokračování Trainspottingu. Venku je i trailer

Jonny Lee Miller má dvě opravdu slavné role před kamerou – Sherlocka Holmese v Jak prosté a Sick Boye v kultovním Trainspottingu Dannyho Boyla. Zatímco první jmenovanou s úspěchem hraje už několik sezon, druhou si teď po 20 letech zopakoval. Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15.

Zahraje si znovu slavného feťáka

Trainspotting je anglická filmová chlouba devadesátých let. Konečně snímek, který zarezonoval celým světem. A je to možná trochu kupodivu. Neboť chlapci z Trainspottingu měli všechno možné, jen ne zdravý životní styl. Nicméně (téměř) všichni zřejmě přežili a příští rok se objeví na plátnech ve filmu Trainspotting 2. Režie se opět ujal Danny Boyle (Milionář z chatrče, Sviňák) a Jonny Lee Miller se ve tu sejde třeba s Ewanem McGregorem, Robertem Carlylem nebo Kelly McDonald, která si v prvním díle zahrála (velice mladou) milenku hlavního hrdiny.

Na pokračování upozornil Miller na svém Instagramu. A nahodil pěkně cool plakát. Trailer k novému snímku můžete vidět na YouTube.

Kdo zabíjel před striptýzovým barem?

A co čeká Jonnyho druhého slavného hrdinu? Sherlock se s parťačkou Joan Watsonovou vydá do podsvětí. Nájemní vrazi totiž zastřelili ruského oligarchu před striptýzovým barem. A aby toho nebylo málo, sami vrazi pak chvíli poté zemřeli při autonehodě?

Náhoda?

Tak tomu Sherlock ani Joan nevěří!

Co za celým komplikovaným případem stojí, uvidíte už ve středu od 20.15 na Primě LOVE v dalším dílu seriálu Jak prosté.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.