8 nejstupidnějších jmen dětí, které jim daly celebrity

Sestra seriálové Kůstky, Zooey Deschanel, která své prvorozené dceři dala jméno (v českém překladu) Vydra, anglicky Otter, nás pobavila a vyděsila zároveň. Malá Vydra však není jediným budoucím šikanovaným dítětem Hollywoodu. Pobavte se s námi.

Abychom byli přesnější, hvězda seriálu Nová holka a (ne)romantické komedie 500 dní se Summer, dala svému prvnímu dítěti celé jméno Elsie Otter (jaké bude mít přijmení se herečka nezmínila). Nevšední jméno malé Vydry nás přimělo zapátrat ve vodách nevkusných celebrit, které se svým výběrem jmen snad chtějí pomstít vlastním dětem (alespoň to tak vypadá). Podívejte se na zábavný výčet vyloženě originálních jmen.

1) Kal El

Nicholas Cage má viditelně rád komiksy. Svoje vlastní přijmení (Copola) si změnil na Cage podle marvelovské komiksové postavy Luke Cage. Svého syna pro změnu pojmenoval po jedné z postav v Supermanovi.

2) Apple

Jméno, u kterého jsme se pozastavili nejspíš všichni, má na svědomí nudná Gwyneth Paltrow a leader kapely Coldplay Chris Martin. Oscarová herečka se nechala slyšet, že "ovocné" jméno vymyslel tatínek jejich prvorozené dcery. Snad se jejich další dítě nebude jmenovat Meloun...

3) Pilot

Hvězda seriálu Jmenuju se Earl Jason Lee své dítě pojmenoval "Pilot". Dítěti tak předem vybral kariéru kvůli textu jeho oblíbené kapely Grandaddy, kde se zpívá "He's Simple, He's Dumb, He's the Pilot".

4) Kyd

Šovinista Hollywoodu a bývalá hvězda Akta X David Duchovny si se jménem pro své dítko hlavu moc nelámal. Pojmenoval ho totiž "Kyd". Je jasné, že to mělo praktické důvody, když vezmeme v potaz, že dítě se v hovorové angličtině řekne "kid", odpadne to hektické vzpomínání na jméno potomka, kterých máte nepočítaně (a to o těch zbylých možná ani netušíte).

5) Memphis Eve Sunny Day

Opruz roku za rok 2006 (ano, takové dostal označení za své otravné bojování za ekologii) a zpěvák legendárních U2 Bono Vox, dal své dceři jméno po americkém městě. A viditelně tam bylo asi moc hezky...slunečně.

6) Apollo Bowie Flyn

Hustone, máme tu vážný problém. Zpěvačka Gwen Stefani se s manželem nejspíš nemohla rozhodnout, jak pojmenovat vlastní dítě. Někdo je fanouškem techniky, někdo uctívá Davida Bowieho?

7) Audio Science

Herečka Shannyn Sossamon, kterou můžete znát ze snímku 40 dní 40 nocí, je bývalou DJkou. Potřebujete jiné vysvětlení?

8) Destiny Hope (Cyrus)

Pravé jméno Miley Cyrus není na první pohled nic hloupého. Naopak, jedná se o pěkné jméno (Destiny = osud, Hope = naděje) pro hodnou holku. Když vidíte polonahého rozjíveného spratka s věčně vyplazeným jazykem, chápete proč jí rodiče dali jméno "Naděje". Ta totiž umírá poslední...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.