Seriály a filmy

14. května 2020 10:00

8 herců, o kterých nevíte, že umí perfektně tančit!

Většinou jsou to na první pohled drsní chlapi, ale kromě zabíjení zločinců a filmových honiček mají daleko elegantnější dovednosti. Tančí. A skvěle. Podívejte se na osm herců, o kterých netušíte, že tenhle talent mají!

Jsou vysocí a svalnatí, přesto jim elegantní pohyby nedělají problém. Takový je třeba Antonio Banderas, který umí zahrát ladného učitele tance, ale i drsňáka. Na film Tichá msta se můžete podívat v pátek ve 21.50 na Primě.

Antonio Banderas jako bohatý právník žije spokojeným životem naplněným úspěšně vykonávanou prací. Z rutiny ho vykolejí až vražda jeho manželky a dcery. Protože policie si s případem neví rady, rozhodne se smrt nejbližších pomstít na vlastní pěst...

Antonio Banderas a jeho salsa

Jako Desperado už si také sem tam zatancoval. Většinou mezi kulkami. Španěl v sobě horkokrevnost nezapře, a proto mu žádná salsa problém dělat ani nemůže. Antonio Banderas se nevyhnul ani pár filmům o tanci, nejvíce mu to však dávají sežrat jeho televizní kolegové během různých nočních show.

I Barney tančí

Stejně jako seriálový Dexter, tak i seriálový Barney z Jak jsem poznal vaši matku umí nejen perfektně tančit, ale i zpívat. Což dokázal dalším televizním divákům na několika televizních ceremoniálech. Televizní přenosy už v podstatě bez Neila P. Harrise nefungují. Jaká televize by to riskovala? Podívejte se na video:

Vin Diesel breakuje

Vin Diesel je asi ten poslední, o kom bychom vůbec přemýšleli. Jenže! Zatímco si on ve filmech hraje na drsňáka, tak ve svém mládí bez problému vystřihl break dance, ale i salsu. Jelikož je internet zlomyslný, tato videa i zachoval! Podívejte se na něj, jak skvěle ovládá b-boying!

Striptér Channing Tatum

Medvídek Channing Tatum dostává romantičky do kolen, v jeho devatenácti však dostával do kolen úplně jiné paničky a úplně jiným způsobem. Před dvěma lety měl tento herec premiéru filmu Bez kalhot, který vypráví o jeho vlastní minulosti, kdy dělal striptéra. Channing je však i vynikajícím streetovým tanečníkem a se svou manželkou si založili i vlastní taneční produkční společnost. Když to vezmete kolem a kolem, jeho filmové počátky se tanci rozhodně nevyhýbaly. Málokdo by si ho nejspíš jen jako herce všiml. A teď patří mezi pět nejlépe placených herců na světě.

Tanečník Thor

Chris Hemsworth je novodobý americký miláček původem z Austrálie. Než nastoupil do americké verze StarDance, tenhle dvoumetrový svalovec neměl ani tušení o tom, že by uměl tancovat. Televizní soutěž sice nevyhrál, ale od té doby všichni víme, že v sobě skrývá taneční talent. Jen se na to podívejte.

Wolverine Hugh Jackman

Mezi jedny z nejslavnějších tanečníků z Hollywoodu patří momentálně Australan Hugh Jackman. K herectví se dostal až ve dvaceti osmi letech, ale o tom, že ho baví muzikál, věděl už dávno. Nedávno se sám přiznal, že se mu jeho starší bratr omluvil za to, že si z jeho záliby, která se většinou přisuzuje mužům s homosexuální orientací, dělal legraci. Hugh Jackman vystupoval už v několika muzikálech a před čtyřmi lety měl na Broadwayi i vlastní show. A taková perlička na závěr. Stepovat se učil v Praze!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.